det konstige är

Nu får jag ett psykbryt tror jag..... jag hade skrivit klart bloggen åsså försvann det.... det är det jag hatar med datorer...  Så nu får jag väl skriva om allting igen...

Det luktade inte nytvättat idag när jag gick förbi det där huset på väg hem. Jag antar att de inte hade tvätttid idag. En grej som jag brukar undra över när jag går förbi ett hus påväg till skolan på mornarna är varför ett fönster där alltid står på glänt? Det har det gjort ända sen jag började ta den vägen till skolan. Och nu tänker ni: Jaha men vad är det för konstigt med det då, de kanske bara vill vädra?
Jaja det fattar jag väl men det konstiga är att det alltid är två kuddar som sitter fastklämda mellan fönstret och glipan. Och dessutom är det ju kallt ute nu. Jag kanske borde klättra upp och sticka in huvudet där någon dag och fråga varför de har det så. eller så tar jag bara kuddarna och går. Sen ser jag ifall de har klämt dit nya kuddar nästa dag.
Det var segt att kliva upp idag för jag kände mig inte direkt motiverad. Först styrketräning på gympan. Inte helt fel men inte helt oansträngande heller. Sen måste jag gå i trekvart också för att komma till skolan. Aa åsså vidare.. ni förstår säkert..


Alone in the dark.. buuuuu!!

Hur kan man älska att lyssna på musik så mycket? Jag kan inte få nog av min Mp3. Det går bara inte trots att jag har försökt att avstå. Kan det bero på att den innehåller så många bra låtar? Är jag bara uttråkad och vad är det som gör att just musik kan sätta sig på hjärnan som klister? Hur jag än funderar på det nu så kommer jag nog ändå inte få några svar så jag lägger det åt sidan tror jag.

Efter skolan gick jag hem till mamma och såg på "American Pie". Den är så damn bra! Det e sådär dumt bra. Alla som har sett den fattar förhoppningsvis vad jag snackar om. Det var drama idag också, vi håller på med några riktigt roliga sketcher! Efter draman tänkte jag gå till morenskan en sväng som vanligt men där var det helt svart. Jag kände på dörren men den var låst och jag ställde mig¨på tå och kikade in genom fönstret men såg inget. Wierd. Så då satt jag där utanför i ungefär en kvart tills mamma kom och hämtade mig med bilden och skjutsade hem mig till pappa igen. Väl hemma märkte jag att Kickan och Anders var hemma! jippiee! Dom såg på film: "The dark" eller något sådant hette den. Så jag satte mig där och såg det återstående tillsammans med dom eftersom det ändå var inne på mitt rum.

Nu ska jag sova för det är en dag imorgon också. Byebye!


mmmmm.. nytvättat.

Idag dog min farmorsmor Ingegerd. Eller rättare sagt inatt. Kan vara därför som jag vaknade typ klockan fyra inatt och inte kunde somna om, för det brukar jag aldrig göra annars. Sen har jag typ gått runt och tänkt på det hela dagen som om jag kände på mig det. Creepy. Så det lär väl bli begravning nästa. Aja, nog med det. Idag har det varit en ganska alldaglig dag. Inget direkt speciellt.

Appropå begravning, varje gång man går förbi ett hus på samma gata som gamla teatern (eller vad det heter) så luktar det nytvättat! Mm, det är så att man skulle vilja stå där och inte göra annat än lukta. Så nu vet ni det också. Nytvättat måste nog vara något av de bästa dofterna som finns. Äe, jag har typ hjärntorka idag, palla skrivas mer då. Nope.

R.I.P <3

"It's not that I'm afraid of dying, I just don't wanna be there when it happens."


Måndag igen. And my first bloggiblogg!

Så var det dags igen för en ny vecka, som vanligt. Fast det är ju inte vilken vecka som helst, de e nämligen veckan innan lovet! Inte för att det är något speciellt med det (bara som någon slags lång väntan på något underbart) vilket gör att den egentligen bara borde kännas lång och tråkig men det gör den faktiskt inte. 

Det enda riktigt betungande just nu är vädret ute, varken vinter eller höst. Bara grått slask. Det gjorde inte saken bättre idag heller att jag snubblade på vägen hem... rätt ner i en slaskpöl och landade på alla fyra. (Med ens kom jag på varför jag inte ville använda mina kängor förra året) Det är ju livsfarligt med sånna där hakar på sidan av skon så att man ska kunna snöra ända upp. Tänk om det skulle ha hänt när jag var påväg nerför en trapp, då skulle jag nog inte må så bra just nu. Jag kanske ska vara glad över att ha ramlat ner i en slaskpöl. Ja menar jag kunde ju ha haft hjärnskakning nu istället.
*Tack gode gud för att jag idag fick ramla ner i en slaskpöl*
Å andra sidan skulle jag kunna stämma de som tillverkat skon och få ut en massa pengar... doh'!