Sjuk... IGEN!

Jag blev sjuk i söndags kväll. Sedan var jag hemma från skolan måndag-onsdag. Sen gick jag på skolan igår ( torsdag) och nu är jag sjuk igen.. Vad less jag blir. Jag orkar inte vara sjuk.. Vad ska jag göra hemma då? Jag kan spela gitarr, sitta vid datorn, rita och läsa men det kan jag göra i vanliga fall också fast inte lika mycket. Jag dör av tristess...

Imorgon hade jag tänkt gå på stan med HannaM och sen ha lilla Julafton med Nina, Cizsi och Sandra. Jag vill verkligen inte att förkylningen ska förstöra. Uscha för förkylning.







För snart så går jag fram o
ch tar din hand utan att fråga...


Andra Advent

Nu är jag på ranchen och googar med alla underbara kattungar som springer omkring här på golven:) Snart är det jul, tänka sig! Andra Advent imorgon och snön ligger fortfarande kvar. Yes! Och jag som trodde att den bara skulle ligga kvar i kanske några dagar. Men jag önskade ju i alla fall att den skulle få ligga kvar längre och nu gjorde den det ^^
Nu hoppas jag bara att vi inte ska ha så mycket att göra i läxvägar på skolan såhär innan jul. Jag har redan avverkat ett matteprov och ett i historia. Jag hade inte pluggat jättemycket till något av dem men det kändes verkligen som om det gick bra måste jag säga! Veckan som kommer antar jag att vi kommer få tillbaka dem. Nervöst som attan. Om det inte gick bra blir jag lack. Det måste ha gått bra. Speciellt på matteprovet, jag hoppas på ett VG. Hoppas, hoppas, hoppas!
Enligt rykten och funderingar har jag hört att Metallica ska släppa sitt nya album kring februari. Om det är sant så är det ju inte långt kvar alls! Längtar som bara den :O Fast jag hoppas att det är bra, alltså, det lär ju vara bra ( det är ju Metallica goddammit). Men tänk om det INTE är det, det skulle vara synd. Och här kommer ryktena in igen, för enligt dem har jag hört att den ska vara lite lik Master of Puppets och vara den länken mellan ...And Justice for all och The Black Album som fattas. Det vore ju hur bra som helst eftersom båda dom skivorna ligger bland de bästa. Men nu ska jag sluta mitt nördsnack om Metallica och fortsätta gOsa med bäbisarna om de inte ligger och sover.
Btw, jag ska fira nyår med världens bästa HannaM i år! :) Sådeså !