Guitar Hero och systemkamera

Vi har fått låna Guitar Hero här på ranchen av Yvonne och Peter. Mmmm, Guitar Hero<3... *dreggel* Jag har faktiskt blivit ganska duktig på One på Medium! Fast man blir helt konstig i huvudet efter att ha tittat på skärmen länge för då fortsätter allt att röra sig framåt, helt sjukt^^ Raining Blood med Slayer är helt sjukt svår att spela och likaså Take This Life med In Flames! Men det går framåt:)

Fick extrem lust att lyssna på Silent Hill-musik nu så jag ska göra det..

För övrigt har vi fått låna en systemkamera från två av Susannes kompisar, det blir asbra bilder!

Jag som sitter i en låda 
Det var trevligt att krypa ner i en låda, som back in the days, remember?

Jag i en låda, närbild 
Ganska creepy bild eller hur? Niklas tog den coola!

Pappa spelar Guitar Hero!
Pappa spelar Guitar Hero:)

Blomma i blomlådan 
Blomma i blomlådan:)


Hatlistor, slemmiga fiskar och höst

Nu måste det ju vara höst. Det är sjukt kallt och man börjar på att få ha vantar på sig på morgonen när man ska cykla.. Dom sa dock att det skulle bli fint väder i helgen men det är fredag nu och jag vet inte med er men jag har iaf inte sett något sådant.
Imorse försov jag mig ganska rejält gott folk. Vi började 8.15 och jag vaknade 8.00.. oOps! Det var bara att slänga på sig några kläder, skita i sminket och frukosten och greppa tag i cykeln och åka. Jag hatar sådana mornar. Det är något som man faktiskt FÅR HATA!

Som ni vet har då iaf skolan börjat och många nya kurser har ploppat upp på schemat. Som t.ex. Foto B, Grafisk kommunikation A, Samhälle A och Religion A. Verkar lovande men idag hade vi vår första samhälle-lektion och jag upptäckte då att samhälle A innehåller allt som jag verkligen INTE är intresserad av. Som jag helt enkelt inte orkat lägga någon energi på i vanliga fall... Ekonomi, EU, politik, geografi blablabla, blablablej...!!! Like I give a shit?! Men nu har jag ju samhälle på schemat så jag får väl tvinga min arma hjärna att trycka in sådan tråkig information också.. Trodde jag skulle slippa men icke. Jag har börjat fundera lite på en sak. Och jag tror att det skulle kunna vara möjligt att få MVG i alla ämnen det sista året... hmm.. Och jag tror faktiskt att jag ska ta och försöka mig på det. Vore jävligt coolt! Det kommer ju förstås inte bli någon dans på rosor men jag tror helt klart att det är värt ett försök:) Och kanske att jag lyckas en bra bit på vägen!
Fick reda på idag att vi inte kommer kunna välja musik istället för bild på Estetisk Verksamhet, vilket jag tyckte var jätteuselt och trist.. Jag hade verkligen sett fram emot att få spela gitarr med andra på riktigt nu sista året och allt åsså blir det inte av... sug.. Uselhetsmedalj till dans- och teaterprogrammet som ballar ur i sista minut.. sug på er era slemmiga fiskar!! Ni borde stoppas i brödrostar och tillägnas en dålig låt. Osportsligt betéende. Borde tillverka en hatlista kanske som jag kan bränna upp sen.Hey babe take a walk on the wild sideBack on track!

Datorn hos mamma pajade förra veckan.. Men nu är den äntligen fixad, hämtade ut den på Alina Systems igår! Grafikkortet hade gått sönder. Det som är bra med att inte ha någon dator är att man får saker och ting gjorda som man aldrig skulle ha fixat om datorn hade snott tiden. Jag har till exempel städat jättemycket på rummet. Slängt HUR mkt som helst, rensat garderoberna, städat bokhyllan och fixat till på ställen där det behövdes.
Sen tisdags förra veckan har jag börjat jogga i ca 30 minuter varannan dag, sen tränat styrka! Man märker att man blir piggare av att aktivera sig om dagarna:) Ska faktiskt ut och jogga alldeles strax med mamma nu.

På Tisdag börjar skolan och nästa helg ska jag till pappa!
 Skolan ja som sagt - både längtar och "fasar". Längtar till klassen och nya roliga ämnen som t.ex. Foto B. Fasar för alla miljontals läxor som kommer drälla in på en och samma vecka och ha en omöjlig deadline.. Och matte C.. merde!


bloggtorka

Jaa, jag har haft bloggtorka nu ett tag så (med lite påtryckningar) ska jag väl skriva en liten sväng ändå.

Dagen började med VÄRLDENS värsta mensvärk jag någonsin haft.. Inte kul alls, man kan ju inte göra nånting utom att ligga i sängen och tycka synd om sig själv tills Iprenen verkar. Men hur som helst så hjälpte den efter nån timme eller så, tur det!
Efter den jobbiga starten åkte jag, mamma och mormor till Elgiganten med min stereo som tyvärr har pajjat.. Helt plötsligt bara ändrar den låt och radiokanal och pausar och sätter igång låtar utan att jag gjort nått. Dom tog själva stereon och jag fick ta hem högtalarna igen, sen får jag tillbaks den om 2-3 veckor sa dom. Aja.. den blir ju i alla fall fixad då och jag kan få lyssna på musik igen, och det är ju det viktigaste:)

Nu börjar det lukta pannkaka här! Och efter maten kommer Daniélle hit så det ser i alla fall ut som att kvällen blir väldans bra trots det dåliga starten:)

Måste hjälpa mamma med att vispa grädde till pannkakisarna nu, so long!
I never seem to understand
The time, the place and who I am.
Define a way to stay alive.
It's like I'm living a lie.