Sunny day!

Det har varit en solig dag idag, som igår, och man blir så bra till mods då! Jag blir det åtminstonde. Det är som att man får helt ny energi.
Imorgon ska jag klippa mig efter skolan. Jag är inte så jättenervös, bara lite grann. Jag antar att jag nog kommer vara desto mer nervös precis när jag sätter mig i stolen och dom börjar klippa. Men förhoppningsvis har jag inget att vara nervös för då frisören förhoppningsvis är bra och jag förhoppningsvis passar bra i frisyren jag hittat. Allt hänger på förhoppningarna ser jag, äh det blir nog bra:)

Jag har funderat en del och kommit fram till att folk som är lika gamla som mig (dvs. 17 år) kan vara lika omogna som en fjortonåring.. Dessutom verkar dom inte fatta själva hur andra uppfattar dom och "jag skiter i vad alla andra säger" verkar ju höra till deras attityd, och visst det är ju bra, såvida man inte irriterar och förolämpar andra med sättet man är på. Vilket dom då gör.. Så jävla störigt.
Jag kan säga för mig själv också att jag inte vet vad jag skulle göra om jag tvingades stå ut med den sortens person en hel dag.. Löjligt. I mitt liv finns det i alla fall inget utrymme för folk som bara klagar och tycker dom e överlägsen alla andra hela tiden.


"I tider som dessa hjälper det att minnas att det alltid funnits tider som dessa."

Paul Harvey (1918- )


Maj!

Maj, maj måne, jag kan lura dig till skåne och idag har jag inte gjort ett skit. Bara varit hemma och spelat gitarr och lyssnat på musik och ritat.. Heeela dagen lång. Jo just det, jag såg ju på en film också! Flood hette den, ganska bra faktiskt. Inte alls tokig!
Nu börjar det inte mörkna förrns klockan är cirka halv 10 på kvällen, tänka sig; det är snart sommar på riktigt. Och imorse såg jag på Madicken på tv. Det är alltid äkta jul och sommar där, fan va mYs!

Jaja, snart är det måndag och då börjar vi med mjukstart: Nationella prov.. jippie.


"My only promise is that I'll never tell
Keep you at a distance from the things that I felt"