The "Now-blog"

Nu har ju* verkligen sommarstarten anlänt på riktigt! At least så tror jag det, man kan aldrig riktigt veta för sist jag skrev något om vädret visade det sig att bli helt annorlunda!

Nu har jag köpt en klänning till studenten dessutom! Den är jättefin! Får se om den sitter som den ska nu när den kommer med posten om typ* tre dagar, sjukt spännande!! :D Det blev en vit en men med snörning, det är grejer! Det blir foton på den när den kommit! Spana^^

Nu när det är sommarväder känner man hur energin börjar återkomma också! Man kan till exempel faktiskt göra en läxa utan att känna att man ska kräkas eller gå ut och gå ner mot sjön utan att varken frysa ihjäl eller blåsa bort. :)

NU
NU
NU


*(ju är typ bevisats vara det onödigaste ordet i det svenska språket)
*(typ kommer typ direkt därefter har jag för mig)You know you're not the only one
Who has a lot to overcome
And when the time has come then you move on
'Cause you've been crying for too long
Sometimes life is so unkind
But change is never a waste of time

Vernissage del1

Jag har skaffat Spotify tack vare min bror:)


Snart är det slututställning på två håll för min del! På lördag är det nämligen vernissage på först Folkets Hus (klockan 13.00) och sedan på Galleri S (Galleri S är klockan 15.00), och ni får jättegärna komma och titta! MER än gärna! :)
Det är en underdrift att säga att hela denna vecka varit stressig men stimulerande:P

Berättar mer om vernissagen sen. Nu ska jag sova! Big day tommorrow.. Natti!


Låt-titlar

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror).

Välj artist: Metallica!

Är du kvinna eller man?: Human
Beskriv dig själv: Some kind of monster
Vad tycker du om dig själv?: The memory remains
Beskriv var du bor för tillfället: My world
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: Wherever I may roam
Favoritfärdmedel: Fuel
Din bästa vän är: Fixxxer
Din favoritfärg är: Fade to black
Hur är vädret?: Dirty Window
Favorittid på dagen: The Small Hours
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: So what
Vad är livet för dig?: To live is to die
Det bästa rådet du kan ge?: Turn the page
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: One
Favoritmat: It's electric
Dagens tanke: Hero of the day
Hur skulle du vilja dö?: Cure
Din själs nuvarande tillstånd: Escape
Felen du kan leva med: No remorse
Ditt motto: Carpe Diem Baby

Rätt klänningjävel.. !

Kära bloggläsare!
Idag har jag varit på stan med min barndomskompis Alexander för att visa min balklänning så att han skulle kunna köpa en slips som matchade. Det gick exellent! Jag, Alexander och hans mamma började med att gå till klännings-stället där jag köpt min klänning så jag kunde prova den. Sömmerskan ska sy in den eftersom alla klänningar som finns där är alldeles för stora för mig, som allt annat i vanliga fall :D Klänningen är riktigt awesome.. älskar den! Efter det gick vi på slipsjakt med klänningens axelband i högsta hugg för att kunna jämföra färger. Det var svårare än vi hade kunnat tro :S Fick kuta runt på säkert minst sex affärer innan vi äntligen kunde hitta en perfekt slips på ett så otippat ställe som MQ! På H&M fanns inte en enda slips så långt ögat kunde nå, slips kanske är ute, vad vet jag ? ^^
Längtar så sjukt himla mycket till balen(balerna)! Tror det kommer bli jättefint.

För övrigt har jag hittat en jättefin studentklänning också på MQ. Där brukar jag typ aldrig handla men dom har faktiskt mycket fint där har jag kommit på:O Men det var riktigt frustrerande. Igår var jag in där och såg en sån klänning som jag ville ha. Frågade om den fanns i strl 34 eftersom 38 är alldeles för stort, allt bara ramlar ner.. Då sa dom att jag skulle komma in idag för då skulle dom fått in. Gick som sagt in idag och frågade om de hade kommit in mindre strl ännu men då sa hon i kassan att dom inte hunnit packa upp dom än, därför tog hon mitt mobilnummer och skulle ringa så fort det fanns upp-packat i strl 34 och för säkerhetsskull 32. Senare fick jag ett samtal om att hon lagt undan dom två storlekarna till mig. Fan va bra tänkte jag, då går jag ner på en gång och provar dom! När jag kommer dit så märker jag att dom för det första lagt undan fel klänning i strl 34 och strl 32 hade dom inte ens i den klänningen utan dom hade lagt undan nån ful helvit klänning som satt alldeles för tajt i 32! Jahapp tänkte jag men jag kan ju iallafall prova denhär klänningen i strl 34 för den var ganska fin. Den satt väl ganska bra med.  
Sen sände jag Alexander att fråga om den klänningen som jag egentligen ville ha från början i strl 34. Då hade dom jävlarna precis lagt undan den till en tjej som var i provrummet bredvid mitt !!!! >:O Jävla skiiiiit... Dagens stora missöde.. Hade jag kommit bvara liite tidigare så hade jag nog hunnit få tag i den rätta klänningen i rätt strl. Men framför allt: hade personalen lagt undan rätt klänningjävel redan från början så hade jag sluppit leta efter studentklänning nu. Jag blir så irriterad, folk är alldeles för stressade idag, allt måste man göra själv! Det slutade med att jag motvilligt la undan den felande klänningen till i morgon och satte upp mig som nummer två på den rätta klänningen om den andra tjejen drar sig ur.. Jag hoppas hon går upp 7 kilo tills imorgon och inte kommer kunna ha den p.g.a det XD
Haha Nedå, så elak vill jag inte vara, hoppas hon får stor glädje av den..


It's just textbook stuff,
it's in the ABC of growing up.
Now, now darling.
Oh don't kill yourself
'cause none of us were angels
and you know I love you yeah.

Mitt liv som musikal!

Oj oj, det är fullt upp här i Åre! 10 hundvalpar plus 4 vuxna hundar, som ni förstår så finns det en hel del att göra för det mesta ^^ Fast det är väldigt roligt och dessutom lärorikt, man lär sig något nytt varje dag. Igår var jag och Sandra upp till fjällen, en 7 minuters bilväg härifrån, och tränade hennes hundar på fågeljakt! Det var riktigt kul, det blev inte ett dugg mindre kul med jättebra väder dessutom, typ 17 plus :O Vi kunde lugnt konstatera att jackorna vi tagit med oss INTE skulle behövas. Folk åkte liksom till och med ner i bikini och täckbyxor.. Haha, jag kunde dessutom konstatera på vägen ner att min åkstil med längdskidor klart kan förbättras en aning XD Typ "hej kom och hjälp mig, jag rymmer från en lavin" Ni får se bilder sen som stöder min teori om åkstilen^^

Utöver att ha åkt längdskidor med hundar så har vi även sett på film, först "Mamma Mia" och sen "Yrrol". Först tänkte jag att "Mamma Mia" säkert skulle vara en sånhär lite småfjantig film, men sen när man väl kommit in i själva "känslan" av filmen så blev man helt plötsligt jättesugen på att sjunga och att alla på gatan också sjung kändes som vardagsmat. Dessutom blev man glad av den. Sen kom jag och tänka på hur ens liv skulle se ut om det var en musikal. Det kändes ganska kul! 
Tänk dig att du ska gå till skolan åsså är det jättefint väder ute. Helt plötsligt börjar du sjunga dina tankar högt och dansar dig fram på vägen, sen kommer det ut folk ur husen längs med och dom börjar också dansa som dig och sjunger som en kör. Sen går du in på skolan och då skingras snabbt alla folken och återgår till det dom ska göra och allt blir som vanligt igen. Alla tycker det är det mest naturliga som finns att skutta omkring och sjunga med varandra och alla är överdrivet glada. Tänk vilken mycket trevligare värld vi alla skulle leva i då! Tänk vad mycket längre tid allt skulle ta om man var tvungen att sjunga om varenda liten småsak och dessutom utöva en dans till varje sång. Fast tänk ändå vad synkat hela livet skulle bli och man skulle ju verkligen inte behöva känna sig ensam (förutom vid en ensam ballad här och där kanske). Man skulle dessutom få utlopp för alla känslor så fort dom dök upp:D Haha, tänk!


So let go
Jump in
Oh well, what are you waiting for?
It's alright
'cause there's beauty in the breakdown.

Intet nytt!

Intet nytt på klänningsfronten.. Har kikat på typ alla internetbaserade klädbutiker jag kan komma att tänka på. Nu får jag nog dra mig ut på stan för att spana. Jag är i alla fall glad att balklänningen är så gott som fixad! Slipper man tänka på det liksom. Och studentklänning är det ju inte sån brådska med eftersom det inte är förrns typ 5 juni eller något liknande. Igår blev jag och Hanna klar med balbiljetterna också! Awesooome! Så dom kommer börja säljas på måndag högst troligast. Det känns sjukt att jag ska gå på totalt 4 baler.. hmm.. min bal, JB's bal, Bergs bal och mösspåtagning! Fast det kommer nog bli väldigt kul! Så kan man liksom jämföra balerna och se vilken skola som hade "bäst" ;) Har btw fått min studentmössa nu! Det är awesome och den är jättefiiin :D Längtar tills man får börja använda dom, rättare sagt 28 maj^^ Wiho! Nu borde jag sova.. Gonatt!
Hey hey I saved the world today
Everybody's happy now
The bad things gone away
And everybody's happy now
The good thing's here to stay!

Klänningsjakt!

Jag håller på och letar efter studentklänningar nu. Alltså en att ha på flaket och studentdagen. Känner mig som modebloggare just nu men jag måste visa nån som jag funderar på!

Klänning från shock
Jag tyckte denhär var cool. Antingen kommer det bli en "estetklänning" eller en extrem sommarklänning. Den ska helst matcha mössan också. Jag hade sparat en till bild med men den funkade typ inte. Dethär kommer bli spännande. Klänningjakt nästa! 

Det som göms i snö..:)

Välkommen till Östersund, det DU inte vet om DIG, det vet alla andra! :D

WIIHOOO!
"Rubbershoes hahahahahahha!!"