Nikon D5000

Det är dags att blogga lite om min nya systemkamera!
Nikon D5000 fick jag!
Den funkar hur bra som helst. Är verkligen nöjd. Man kan även filma i HD med den vilket är sjukt bra då jag går filmlinje! Med andra ord användbar som tusan. Nästa steg blir att inköpa ett stativ och nått fler objektiv samt större minneskort.
Ska dra och fota på ett hemligt ställe när jag kommer tillbaks till Stockholm och där kommer det bli HELT underbara bilder. Det kan jag nästan säga att jag vet med säkerhet ;)
Ha en underbar nyårsafton nu!

Inspiration.

Jag har sån sjukt stor lust att skissa något men jag har inget block till hands! Frustrerande! det finns viss musik som alltid får mig att vilja skapa nått.
Jämt när jag lyssnar på Björk så blir det så dessutom. Man VILL skapa till hennes musik.
.
För Dig med Spotify:
Björk – Unravel
Ganska lugn och fin låt.
-
Kanske ska ta med mig en massa målarsaker till stockholm när jag åker tillbaks dit! Kanske köpa något billigt akvarell-set på nån rea innan jag åker tillbaks så jag inte snor mammas:)

Vintermörker!

Idag är en dag då det inte känns som om det gått en dag. Vid tre är det typ redan mörkt! Dessutom känns det lite som efterskalvet av julafton. Bästa högtiden på året har redan varit och man är lite trött och seg liksom.
Jag förstår folk som hamnar i vinterdepressioner och blir ovanligt trötta i vintertid. Man får nästan inget ljus! Imorgon ska jag kliva upp tidigt och gå ut och hitta på nått i snön tror jag. Kanske ta en promenad med min mp3 och en hund möjligtvis!
Snart är det i alla fall nyårsafton. Får se till att hitta på något riktigt roligt då och hitta massa härligt folk att skåla in nya året med.
Vad tycker ni om vintermörkret - Mysigt eller deprimerande?
Själv får jag nog ändå säga övervägande mysigt!
.
.
.
Nova busar!
Nova busar!

Julafton.

Julafton blev underbar! Den blev ännu mer underbar på julklappsutdelningen dessutom då man fick reda på att familjen ska utökas. Syster ska få barn! Jag kommer bli halvmoster runt midsommar ungefär! det är underbart.
.
Det har snöat hur mycket som helst under natten. Det gillar jag. Imorgon ska vi även åka till farmor, ska bli hur mysigt som helst. Har inte vart där på evigheter. Sen stannar jag nog här på Ranchen hos pappa i en sisådär tre dagar till för sen ska jag in till stan för att köpa en systemkamera på mellandagsrean. Då kommer bloggen förmodligen bli full av bilder i framtiden. Verkligen efterlängtat!
-
Om jag inte nämnde det så såg jag i alla fall Avatar på bio med en hel del folk i tisdags. Och den var helt underbart bra! Det förväntade jag mig inte. Men får ni chansen så se den. Jag ska se den en gång till när jag kommer till Stockholm fast på 3D tror jag.
God Jul till er!

Julaftonsnatt fast natten innan!

I need a christmukkah miracle...
.
.
Jag behöver lite OC. också.

Att Hacka Lök!

Det var det sminket! Men jag får i alla fall hemmagjorda köttbullar för besväret...
.
.
Att Hacka Lök
-
-
-
"They made a statue of us
They made a statue of us
The tourists come and stare and us
The sculptor's momma sends regards
They made a statue of us
They made a statue of us
Our noses have begun to rust"

Postcards from far away!

Det är snöigt i Jämtland. Me Like! Idag ska jag, mamma och Janne ha lilla julafton innan dom åker till Örebro.
Det var allt, tack och hej!

Snart dags för hemfärd!

Det är rätt dött i min blogg för tillfället. Jag har fullt upp! Fast nu kommer jag nog komma igång lite mer igen med bloggandet. Ska nämligen hem till Jämtland på söndag och vara där heeela lovet långt! Ska bli rätt roligt att träffa alla igen. Utan att behöva stressa genom mitt besök också!
Ser verkligen fram emot en mysig jul hemma hos pappa på Ranchen också.
-
På tisdag ska jag se på Avatar med ett gäng kompisar. Har väldigt höga förväntningar på den som alla har förmodligen. Men av vad jag hört har den faktiskt levererat det den byggt upp för. Fått bra betyg. Så vem vet, kan nog vara bra.
Har snart fixat alla julklappar också! så det känns skönt. Stockholm känns så konstigt tomt när alla åker hem till sina respektive familjer! Följde med Lovisa till bussterminalen idag. Kändes så fel att gå hem igen efter att ha följt henne till centralen! Jag borde ju själv åka hem liksom!
-
-
-
Come over, dance with me.
In with the warmth
In with the comfort, to me
Keeping me calm.
Keeping me calm like you do.

Dokumentären är klar!

Nu är ännu ett projekt klart och resultatet blev rätt coolt! Kom precis upp på youtube, kolla på den!
-    
Vi har åtminstonde haft väldigt roligt under skapandet av filmen! Alla andra i klassen hade gjort väldigt lyckade dokumentärer dom med! Tror inte det var nån grupp som var tvungen att lämna in något alldeles halvfärdigt denna gång heller vilket det nästan alltid brukar vara känns det som. Även fast det då oftast beror på datorerna eller så. Men måste ju betyda att antingen vi eller datorerna förbättrat oss! Vi kan utesluta datorerna.