Blink till folket.

Måste säga att jag är ganska nervös och stressad inför alla dessa val som finns tillgängliga till alla slags högskolor och folkhögskolor och KY-utbildningar och bla bla blaaaa.. Därför måste jag gå till syon så fort skolan börjar igen. Det skulle behövas lite hjälp här om man säger så. Vet inte HUR många olika utbildningar jag har funderat på att söka till.

Snart tar man då studenten. Japp, studenten, denna efterlängtade(!?) student. Den som man iaktog som liten människa när man gick på lågstadiet. Man tänkte "stora, stora, asglada, galna människor på flak som äntligen avslutat skolan efter så många år".
Nu när studenten känns så nära på något sätt (så nära men ändå så långt borta) så är det lustigt, som att studenten alltid skulle vara en sak för alla andra, en sak som är jättelångt bort i framtiden. Det är som att man drömt en dröm och nästan glömt bort den och plötsligt så återkommer den igen. Men trots allt så har nog inte min tanke från lågstadiet förändrats så mycket sen då, en del ändringar bara. "små, små, asglada, galna människor på flak som faktiskt avslutat skolan efter så många år, vad ska dom göra nu?"

Ska välja tre låtar att bidra med till flaket, though call.. En sak är i alla fall säker, en blink-182 blir det :D


Dags att söka till högskolor..!

Idag ska jag åka hem till mamma i stan igen. Återvänder till pappa nästa vecka! Ibland är det ganska skönt att åka buss, bara sitta och fundera och kika ut genom rutan när man lyssnar på musik. Avslappnande på något vis. Och vet ni?! Ibland kan man få turen att sitta bakom en person som luktar asgott.. det är alltid lika trevlig^^

Jag kollade nyss på ett "making of.." program. Denna dag var det filmen "The Nanny Diaries". Jag älskar verkligen sådana program, jag vill bli regissör själv så när jag får se hur allt går till blir jag helt lyrisk och vill hålla på och klippa och grejja själv! Om jag inte blir regissör vill jag bli Ljud- och musikproducent eller något i den stilen. Eller varför inte jobba med att göra musikvideor? Dags att söka till högskolor och liknande nu så vi får se vad det blir!

Hur som helst så pratade dom om fransk mat på "the Nanny Diaries" och plötsligt fick jag lust att försöka mig på värsta avancerade middagen någon dag. Alltså att verkligen försöka anstränga mig för att gå till något gott att äta. Är det något jag vill lära mig så är det att laga mat. Det är ju så trevligt att äta och man kan alltid imponera andra med att kunna laga god mat.. Det är alltid användbart så dags att börja öva om jag inte vill leva på typ överkokta mackaroner och köttbullar i framtiden när jag flyttar hemifrån^^

Igår köpte jag tre skivor från cdon.com. Två av dom var Coldplay och den tredje var blink182s första! Det ska bli trevligt att lägga till dom tre skivorna till min skivsamling. Jag har inga Coldplay alls i den trots att jag älskar dom! Det är märkligt.
A warning sign,
You came back to haunt me and I realized,
That you were an island and I passed you by,
You were an island to discover.

Lovet!

Snart har hela sportlovet gått och jag har uträttat det mesta! Tror jag! Har i alla fall pluggat större delen av lovet och fått klart saker och ting som inte blivit klara tidigare. Fast det finns mycket kvar att göra dock. Har många inlämningsuppgifter och dessutom samhällsprov nu till veckan.. Måste det bli så fruktansvärt mycket att göra bara för ett enda litet lov på en vecka? Är det som att vi inte kommer hinna med allt under året om inte allt kretsar kring att allt ska vara klart dessa lov? XD
Jag har även varit och hälsat på hos min farmor där mina fastrar var och kusiner! Det var jättetrevligt och efterlängtat. En aning livat med tre små barn i huset men det får man stå ut med i kortare perioder:)
Mina GuitarHero-skills har dessutom förbättrats brutalt detta lov. Nu klarar jag typ alla låtar på Hard och har börjat klara en del på expert!
Ett långt lov helt enkelt, och hela alltet har spenderats på Ranchen vilket känns awesome!

En nyhet är att jag inte kollat på OC. en enda gång:O Fast det lär väl bli till helgen ^^Oh, all that i know
there's nothing here to run from.
'cause here, everybody here's got somebody to lean on.

Är du ett fall för Lyxfällan?

Jag sitter i skrivande stund och kollar på Lyxfällan på tv3. Ehm.. well... det är nästan så jag inte vet vad jag ska säga. Finns det ord som räcker till för att beskriva bortskämdheten?
Denna gång handlar det om en Stockholmscity-tjej. Ekonomi-hjälparen följde med henne en vanlig dag för att se hur mycket pengar hon gjorde av med. För det första så åkte hon taxi för 150kr på ett avstånd som skulle ta fem minuter att gå på istället. Det är personer som henne som verkligen är slemproppar i miljöproblemsmotverkningar. Senare gick dom in i en butik där hon valde ut kläder (på rea) för 20 000 kr totalt.. PÅ REAAA!!!? I slutet av dagen åt de middag på ett ställe och då sa kvinnan att hon har inte råd att leva detta lyxliv som hon lever nu. Vad svarar tjejen då?! "Fast jag vet inte om det här är ett lyxliv direkt" eeeeh.. NEHE?! Go fly a kite och bli lite berest... eller? vad tycker ni?! 

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vilken liten fejk-bubbla många folk lever i.. Jag blir rädd. Jag blir också jätterädd för att jag ska vara någonstans i närheten av det! Därför tror jag att det är nyttigt att se på program som dessa för att man börjar tänka på hur man själv lever och att man inte vill hamna i samma problem. Jag är verkligen jätterädd för att hamna i svåra ekonomiska situationer i framtiden. Helst skulle jag inte ens vilja ta studielån om jag fick bestämma, men sådant måste man nog räkna med i alla fall.. MEN i annat fall vill jag spara ihop till sådant jag vill ha istället för att ta lån.

Jag blev åtminstonde ganska nöjd i slutet av programmet när hennes pappa slutat betala henne och hon fått insikt i hur mycket hon egentligen gjorde av med i månaden. Nu säger jag verkligen inte att jag inte har några brister - för det har jag - och att jag ska få kasta första stenen för att jag är utan synd. Inget sådant, men jag blir bara så förvånad över hur det kan vara och hur lite självinsikt man egentligen har om sig själv. Mörkrädd.. Jag hoppas inte jag blir ett fall för Lyxfällan i framtiden i alla fall.452 kronors svull

Utmaning antagen,, svår bokstav dock^^

Utmana 5 personer o säg det till dom.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!

Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


Lycka till! Det lär ni behöva då detta inte blir lätt ;)1. Vad heter du?  Camilla

2. Ett ord på fyra bokstäver: City

3. Flicknamn: Cornelia
4. Pojknamn: Carl

5. Yrke: Chaufför 
6. Färg: Cyan
7. Klädesplagg: Cardigan 

8. Mat: Crépe

9. Sak i badrummet: Cyklop

10. Plats/stad: Christianstad (även fast det stavas med K egentligen)

11. En orsak att vara sen: Cykelpunka
12. Något man skriker: Christ!

13. Film: Carambole

14. Något man dricker: Citronsaft

15. Band: Coldplay

16. Djur: Cameleont

17. Gatunamn: Camillagatan (! vad vet jag?!)

18. Bil: Chevrolet

19. Sång: Caught by the River - The Doves

Ain't gonna waste my hate on you

Idag snöade det när jag vaknade! Det kommer ta evigheter innan denna snö smält bort. Våren har mycket att göra om man säger så.
Min rygg är fortfarande knas, när ska det gå bort?! Jag tror jag ska besöka nån sjukgymnast snart, orkar inte med att ha detta något mer!

Jag försöker planera min framtid här! Är inne som en tog på ams.se och försöker se om det finns något sommarjobb som känns bra och med ganska bra pengainhåvning. Alltsedan jag inte får söka jobb inom kommunens sommarjobb längre så måste jag hitta något själv. Vilket är svårare än det låter. Det ska till mycket innan jag söker ett jobb på McDonalds eller som telefonförsäljare.. Vilket verkar vara de enda jobben som finns tillhands för ungdomar.. Vilket skit..
Jag skulle lätt kunna tänka mig att städa eller vad tusan som helt men inte det!

Okej so here's my plan: ehm.. well... I'll figure something out :D

Jag ska göra ett försök till att baka äppelpaj nu:) Önska mig lycka till!And if I remember
Yeah, if I do remember rightly
I said the tables would be turned around

Tell me, how does it feel?
It feels so good from where I'm standing


Airar mina tankar

Jag är lite rastlös! Dessutom är jag less på folk som kontaktar andra bara för att ge något negativt. Liksom, vad får man ut av att klanka ner på någon annan? Jag förstår det inte riktigt, speciellt om man aldrig träffat personen i fråga XD
 Människor är sjuka i huvudet:)

Är det något jag lärt mig av mitt liv so far så är det att man aldrig vet något.

Plötsligt känns det segt att blogga.. varför vill folk veta om mitt liv. Usch, I'm outta here!