Flygresa till Rumänien.

Imorgon åker jag till Rumänien med Josef. Har väntat väldigt länge på detta och nu ska vi äntligen åka iväg! Det känns så spännande och jag är verkligen  nyfiken på hur det är där.
Vi kommer komma tillbaks om tre veckor så det är en lång vistelse. Men roligt ska det bli!
-
Som ni förstår kommer det kanske inte alltid vara bra uppdatering här eftersom jag inte vet om det finns tillgång till datorer där så ofta. Fast å andra sidan är det inte så mycket uppdateringar för min del ändå här haha.
-
Just nu är jag i Göteborg iaf. Jätte-härlig stad (fast det beror väl mycket på människorna också.)
Flyget lyfter klockan 15.00. Ungefär andra gången jag flyger i mitt liv. Har rätt mycket resfeber men jag känner mig tryggare när Josef är med mig så det är trevligt hihi!
.
.
Ha det bra nu folket. Ses om tre veckor om jag inte  finner nån tid att uppdatera därifrån!
Puss och Kram.

Klänningslängtan!

Nu är det inte lång tid kvar tills jag åker till Rumänien och jobbar som volontär i ungefär tre veckor!
Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli så spännande och blir nog en erfarenhet jag nog kommer ha mycket nytta av.
.
Fixade mitt pass för ett tag sen. Har inte haft något sen jag var tio år och åkte till Dominikanska Rep. vilket var väldigt längesen. På det passet såg jag i alla fall söt ut, men på mitt nya ser jag ut som en kriminell förbrytare..! Om ni inte tror mig kan jag visa senare så ska ni få se. det är som ett äkta mugshot!
-
-
I övrigt är det väldigt fint väder nu och har varit det två dagar i rad åtminstonde. Känns som sommar. Vilket får mig att bli sugen på att använda klänning igen! Det var så längesen! Det som är synd är att jag inte har någon klänning här i Stockholm (knappt i alla fall) så jag får vänta tills jag ska till Östersund i helgen med att hämta några hit! Kanske har någon gammal kjol jag kan rota fram tills vidare.
-