<3

"This is the end that will never end
This is the voice of silence no more

Some Kind Of Monster... "

BTW

Idag efter skolan var jag med Hanna ner på stan för hon skulle fylla i sommarjobbspapper. När hon hade fyllt i papperet och skulle lämna in det till dom som satt där så var de samtidigt en kille som skulle göra det och han frågade om nått som hade med papperet att göra. Ni skulle ha hört på hon som satt vid bordet.. hon var nedvärderande mot honom som om han inte fattade ngt alls.. Hon snackade som om hon va så speciell själv för att hon satt vid ett bord i rådhuset.. "I riktiga arbetslivet kan man inte få det så bekvämt för sig sörrdu, så går det inte till" och "Ja om du läser där så står det klart och tydligt vad som gäller" va grejer som hon hosta ur sig. Jag tror inte hon skulle snacka så om det var en kollega som frågade samma sak.
Jag tror btw att jag ska tacka ja till mitt andra sommarjobb också för de verkar inte så säkert i anställningen på dethär andra stället. Alltså det är säkert jättebra men dom tänker inte på att vi har andra grejer att göra förutom att jobba. Jag tror med andra ord inte att det är så anpassat till ungdomar som det borde vara.  

I ask you please just give us, 5 minutes alone

AA--AAA--AAA--AAA

Nu var övernattningen över och Hanna och Elisabeth har gått hem. Det blev en riktigt myspysig kväll precis som ja sa förut :P Och härmed förklarar jag ordet "borat" till "morot". Fråga inte. Det är ingen idé att förklara. Men appropå morot så gjorde vi en morotskaka som var som en blandning av en sån och en kladdkaka. Det blev tyvärr inte genomgräddad i mitten men den blev god ändå^^ "LLLike a glove!"
Jag vill ha en ny elgitarr.. Jag ska köpa det efter sommarjobbet !

"I heard it once, I'm sure I heard it twice."

Vad är en påsk utan..

Idag är vår klass ledig från skolan för att vi jobbade in dagen på "öppet hus". Verkligen härligt och nu är det en hel vecka ledigt framöver. Fast jag kanske ska jobba tre dagar på lovet också. Och så ska Hanna, Elisabeth och Belinda sova över här också från fredag till lördag c(",) Vi ska se på film, baka och laga mat, MysPysigt! Idag var jag, Nina och Mikaela och kikade på Påskrocken på Parkskolan:) Det va udda att vara tillbaks på gamla skolan igen. Ibland känns det som om jag längtar tillbaks och ibland känns det som att jag inte längtar tillbaks ALLS. Men vad är en påsk utan påskrocken? Nu känns det faktiskt verkligen att det är lov! 

I thought I didn't like you any more, I think I was wrong..?