citat av Tom DeLonge

"Love is an amazing thing. When you really do fall in love it kind of tears your heart from your chest and makes you feel very vulnerable and it makes you feel that you can't eat and you can't sleep and you wait by the fuckin' phone all day long, it's... besides all that shit it's the best thing you've ever felt in your life."
                                                                                                                                by Tom DeLonge
                                                                                                                                                                       jag är bäst.

Oj oj oj, mitt andra inlägg idag, det känns lite dumt men jag bara måste berätta om mig (nöten) som inte tänker så mycket vid dom situationer jag borde tänka. Igår, sista dagen innan lovet , hade vi bild på skolan. Vi håller på med oljemålningar med temat krig. När vi skulle plocka ihop och städa så skulle jag typ skölja av några penslar vid kranen. Då fick jag syn på en sånhär vattenslang som satt bredvid kranen som man trycker på för att använda istället för kranen.. hmm lite invecklad och oförståerlig förklaring som makes no sence but still. Jag hade aldrig lagt märke till den förut så då sa jag såhär till några som stod bredvid: "Jag har aldrig tänkt på den här förut har ni det?" och så tryckte jag på knappen, men det jag inte visste var att den var riktad mot mig så hela min mage blev nersprutad... Det är för att jag är bäst. Ingen klår mig ;)

Vinterminnen från åttan <3

Jag minns en vinter när vi gick i åttan. Jag, Nina och Cizsi hade fått för oss att vi skulle åka längdskkidor klockan åtta på kvällen. Vi tog med varsin matsäck och träffades vid elljusspårets början. Redan innan vi börjat åka kände vi hur kallt det var men vi tänkte att det skulle bli bättre när vi börjat åka. Vi åkte tills vi kom fram till ett vindskydd med bänkar och bord. Där bredde vi ut våra liggunderlag på ett av de snötäckta borden och tog fram fikat. Nina och Cizsi hade typ med sig varm saft, godis, mat och allt vad det var. Jag hade bara med mig vatten, en macka och ett äpple. Inget varmt alls. Inte visste jag att vi skulle ut på en sån lång tur.. Där satt vi i mörkret och pratade, såg på stjärnorna och fikade. Vi åkte ända till spikbodarna efter det. Sen började hemfärden i de 20 minusgraderna. Jag tror aldrig nån av oss fryst så mycket någon gång. Vantarna hjälpte inte mot kylan och fötterna saknade känsel. Jag menar det verkligen! Nu efteråt kan jag se tillbaks på allt å skratta med det var nog inte alltför roligt just då : P


Sen minns jag ,samma vinter i åttan, när vår klass hade åkt till frösö skidlek. Innan vi åkte hem skulle jag, Cizsi och Nina åka på ett av spåren som man kan åka där. Vi valde förstås det längsta.. Cizsi ramlade såklart i nästan varje nerförsbacke. En gång blev det kedjereaktion och alla låg i en stor hög vid slutet av backen. Vid slutet av åkturen kunde vi, efter att ha åkt upp för en backe, se hur flygplanen från Frösö flygplats lyfta och landa. Det var riktigt härligt! Cizsi nämde något om att vi skulle rymma bort för några dagar. Tanken lät rolig men det skulle bli alltför mycket ståhej för allihopa.

                                                           Those were the days;)


Limping me.

Den här bloggen kommer bli en sånhär det-är-så-synd-om-mig-blogg. Jag har nämligen ont i foten och halva benet. Jag haltar till och med när jag går.  Orsaken: förrförra tisdagen (alltså förra veckan) hade vår klass friluftsdag och jag "åkte" spark på storsjön. Jag vet inte om man kan kalla det åkte eftersom sparken mer var en börda än nåt hjälpmedel. Hur som helst jag släpade spark på storsjön och då fick jag nått fel i foten för jag måste ha stått olämpligt på den eller något i den stilen. Eftersom jag hade ont i foten gick jag lite annorlundare så då fick jag ont i vaden också. Det har alltså hållt i sig sedan förra veckan men inte nog med det.. Idag åkte vi skridskor där bredvid badet och det första jag gjorde var att ramla på rumpan så nu har jag ont i ena skinkan och fick skavsår på köpet efter skridskorna. Så, nu kan jag dra en lättnadens suck. Mitt "emotalk" är över ;) 

"I always end up chasing you!"