Build A Bridge To Your Mind

Igår bakade jag kladdmuffins. Dom blev faktiskt hyfsat goda tycker jag! Nina och Cizsi inspirerade mig så fort dom sa att dom höll på och bakade dom^^ Så då var ja ju bara tvungen.

Idag bär det av till mamma i alla fall och imorgon blir det majbrasa i Brunflo med Hanna, Belinda, Peter, Hannes och några av Peters kompisar. Sen ska Hanna och Belinda natta över hos mig. Looking forward to it yes. 
Madde kommer dessutom från Örebro och bor hos oss imorgon och några dagar framöver så det blir mkt trångt hemma hos oss imorgon men det finns goda planlösningar att sova på så det fixar sig!
 
Snart är det nationella prov i både Matte och Engelska B. Engelskan är ute först. Reddan på måndag efter lovet kommer det första provet.. Jag har förberett mig genom att läsa Johnny got his gun för andra gången, hoppas på ett större och mer varierat ordförråd på det viset. Det funkade ju sist jag läste den så det kanske funkar nu också;) Hur som helst så kommer jag ändå vara nervös inför det.. Åsså hörde jag att min lärare sa att man inte fick ha med sig godis in på provet :O oMg! Jag måste ju ha något att tugga på för det går mycket bättre att koncentrera sig då! Så jag tänker helt enkelt hamstra ett stort lager tuggummi i väskan och i byxfickorna innan jag går in! Dom kan inte stoppa mig. Åsså tänker jag ta med mig en flaska med nått gott att dricka.. Och öronproppar för då hör jag inte dom andra skriva,, man borde få ha musik.. går mycket bättre att skriva då också:( Dumt prov..


Angels And Airwaves på tv!

Åh, vad jag blev glad nu! Jag såg på "Körslaget" på fyran, som är på just nu, och som bakgrundslåt i en av intervjuerna spelades Angels And Airwaves!! Fatta vad glad jag blev! Det var Breathe som spelades, inte den som är bäst, men fan vad bra den är ändå *suck*
MER Angels And Airwaves till folket. 

VÅREN!

Våren har äntligen kommit hit också! Idag invigdes min nya vårjacka, good times..! Dessutom gick vi ut några stycken och hoppade hopprep (barnsligt roligt) när det var 20 minuter kvar av bildlektionen. bUsigt! Älskar vår. Oh yes!

A Whisper..

Jahapp, och så var vintern tillbaka och vi fick bara njuta vårväder i ungefär en vecka. Inte nice! Ge mig lite sol då!

Idag har klassen hängt tavlor på restaurang Palmen där HR-eleverna lagar mat. Det var en aning svårt att bestämma sig och planera tavlorna men jag tror att det blev ganska bra tillslut. Vernissage blir det på torsdag nästa vecka! Be there! Det slog mig härom dagen att jag faktiskt inte har en enda sovmorgon på mitt schema. Det senaste jag börjar är 9.05 och jag tycker inte att det är sovmorgon på riktigt. Jo just det, idag gjorde vi våra val inom bildområdet och jag valde Foto B och Grafisk Kommunikation A ! Längtar till nästa år fast ändå inte.. Vill absolut INTE ta studenten egentligen.. Fast på ett sätt vill jag det. Särskolan hade en Elvis-konsär i Aulan idag, typ ascoolt!
 
Ja just! Dagens födelsedagsbarn är Simon, 18 idag, Congratz!

Det har varit ganska tomt på läxor ett tag men nu börjar dom hopa sig igen och som vanligt känner jag mig lite smått stressad på grund av dom. Och snart är det nationella prov också.. fan.. Jag måste få VG på mattedelen annars får jag bara G i A-kursen. I och för sig är ju G bra men det är inte vad jag satsade på från början. Jag har blivit en plugghäst har jag upptäckt! Ända sen jag började i ettan har det bara blivit så mer och mer. Vilket är ganska bra i och för sig!

image7Bild tagen av Daniélle!"It's times like this, it's obvious"

Silent Hill

Silent Hill är en serie fruktansvärt bra tv-spel, och en fruktansvärt bra film med makalös musik.. Jag älskar Silent Hill. Jag ville bara påpeka det.. Den som inte hört musiken än borde göra det. Udda men så jävla bra.

Nu har snön äntligen börjat tina bort och vi rör oss sakta men säkert mot sommar. Idag har varit en ganska grå och kall dag men vårkänslan finns ändå där på något sätt. Imorgon ska jag och Daniélle fota hemma hos henne. Min gitarr ska vara med som modell, yaay! Senare ska vi vara hemma hos mig och kolla på filmen "My Blue Berry Nights". Myspys det ska bli! Jag ska sälja min moppe. Det är ingen mening att ha kvar den ifall den bara ska stå i mormors garage och förfalla. Dessutom behöver jag pengarna, till körkort bland annat (och lite till sommaren).

I förrgår var jag och mamma på Jonas Gardell! Fan vad han äger.. helt sanslöst. Han pratade om att vi alla är tillfälliga gäster i varandras liv och det är så sant. Ingen kommer någonsin att vara med i ditt liv för alltid. Men man behöver ju inte deppa för det utan det är bara så det är!
"That's the way of the world" som vi sa idag på psykologilektionen under en intensiv men hysteriskt rolig diskussion om mannligt och kvinnligt. Vad ÄR egentligen typiskt manligt respektive kvinnligt idag? Skitsvårt.. Man måste ju ha BELÄGG för det man säger.


"It's bringing out the worst in me"