Insekt

Just nu sitter jag och tittar på en liiiiten insekt alldeles bredvid tangentbordet som försöker flyga men den ramlar ner så fort den försöker... Inte för att det har så mkt med nånting att göra alls.. :S Men den är iaf jättegullig för den har smååå spröt på huvudet som den vickar runt med hela tiden. Men jaja! NOG!

Idag har jag simmat lite vid en båthamn i Lit. Åkte dit med Pappa, Susanne, Linda, Saga, Selma, Sally och alla doggsen! Det var verkligen jättemysigt att träffa dom igen, det var ju så längesen! Och vattnet sen.. precis perfekt temperatur! Bottnen var däremot inte den mysigaste.. jättemycket slemm och äckel som jag och Saga gled ner i hela tiden XO

Men nu tror jag faktiskt insekten försöker prata med mig, för den har stått på tittat på mig läänge nu, på ett hörn på ett papper. Nej, jag är inte mentalt sjuk, jag har bara en aning tråkigt.


Gitarrkunskaper

Nää, nu ska ja skärpa mig, måste bli bättre med gitarren.. ska helt enkelt ta och börja från början och ge mig fan på det.!

börjar här på det ALLRA enklaste! 
http://youtube.com/watch?v=z0asUvJUxLE&feature=related

Smile!

Idag har varit en varm varm varm dag! 27 grader i skuggan kanske? Jag, Niklas, Pappa och Susanne åkte in till krogstråket och käkade god grillbuffé i ett av tälten där Linneas kompis jobbade. Det var jättemYs att glida runt på stan lite i värmen tkr ja. Doppade fötterna i Storsjön vid Badhusparken dessutom.

Efter att vi kommit hem la jag mig på gräset och solade ett litet tag, jättemYs! Coldplays nya Viva La Vida är sjukt bra!:O
Btw: den 30 oktober spelar In Flames på Annexet i Stockholm och jag vill dit! En biljett kostar 325 spänn, så jag tror jag ska köpa en och en bussbiljett och sen hoppas på att man kanske kommer kunna bo i HannaMs familjs lägenhet! Vore Heaven on earth det.. Speciellt om man åker några stycken!
Jag och HannaM har dessutom bokat tatueringstid till den 14 November så nu är jag på jakt efter den perfekta bilden! Vare sig den kommer från en bok, dator, låt, genom ett moln eller mitt eget huvud så är jag nöjd. Bara den är perfekt så!

Just det, ikväll åt vi glass med varma hjortron också jävligt gott!smile because it happened rather than cry because it's over.

For whom the bell tolls

Nu har jag äntligen påbörjat min sommarlovsvistelse på Ranchen hos pappa c/o! Hade tänkt va här i två veckor ca. Väldans skönt må ja säga.
Har förövrigt påbörjat en bok: For whom the bell tolls av Ernest Hemmingway, självklart ska den läsas på engelska så jag inte slappar ihop under lovet och för att böcker alltid tycks vara bäst på dess hemspråk. So far so good kan ja säga! Verkar ganska bra alltså. Måste ju utforska Metallicas alla inspirationskällor!
Lelle och Tomas kommer hit idag! Kuligt värre!

Nu hoppas jag på att det fina sommarvädret ska infinna sig i helgen:) Vore trevligt det. På fredag ska Belinda ha fest så då får jag släpa mig in till staden tillfälligt då då, men det ska bli trevligt det med :)

Metaltown i Göteborg

Hemkommen från Göteborg sen i måndags morgon med nattåget. Det har varit en helt fantastiskt rolig resa! Bäst av allt var In Flames och när vi käkade på Hard Rock Café, trots att det var dyrt så var det värt varje öre. Man måste ju kunna unna sig något dyrt i matväg någon gång. Jag skulle lätt kunna tänka mig att se In Flames igen, dom var så bra :O !

Slutet på In Flames konsert 
-Som ni ser stod vi ganska nära scenen och såg hyfsat bra ändå.


Van Halen-signerad jacka från en turné
-Vi satt under denhär när vi käkade på Hard Rock Café. Det var coolt!

Min mat på Hard Rock Café
-Jag beställde en New York Strip Steak och den smakade gudomligt gott!


-Klas, Jag, Tobias och Andreas påväg hem.

METALTOWN!