Skum feeling och tråkig musiksmak

Bara appropå en sak jag läste på bilddagboken nyss så har jag precis stött på den mest tråkiga musiksmaken jag sett: "ultima thule elle eddie meduza ". Vadfan är det för uruselt tråkig kombination? Och jag tror att jag just i detta nu har kommit fram till att till och med hiphop och dansbandsmusik är en intressantare musikgenre än domdär två.. Jag vet inte varför denna kombination bara fick mig att vilja dö av tristess?! Men något i min kände en extremt grå feeling till dedär två banden.. hmm.. skumt ^^

Vad är det förresten men folk som bara säger "jag lyssnar inte på något speciellt band" eller "jag lyssnar på allt" eller "jag har ingen speciell musiksmak" ? Hur orkar dom? Saknar dom inget? Livet är fullt av sådanahär frågor och ingen tycks ha ett svar till dem:O XO


Fikadag!

Ibland undrar jag om det är någon, någonsin som läser min blogg överhuvudtaget? Varför bloggar jag?!  Vem vill läsa min blogg? Vad är meningen med livet? Näe men skämt åsido, jag undrar faktiskt om jag skriver om något av värde alls ibland.

Som jag sa igår så planerade jag i min hjärna att ta med skönt folk till tings för en invigning av höstfikaperioden och det lyckades! Drottning, Miss Bövel, Queen of sorrow och Maruschka (dethär är inte mina låtsaskompisar, vilket namnen kanske kan få de att framstå som, utan det är faktiskt bara kodnamn) hänkade på mig i mitt förslag vilket var väldans trevligt! Vi satt där och fikade ett tag och babblade på om det mesta och sen gick jag och Queen of sorrow därifrån för att vi skulle till Skivhörnan och H&M. Skivhörnan som stänger ner snart nu i September (buhu i mitt hjärta!!!) hade utförsäljning 70% på nästan allt i hela butiken. Dom sålde till och med ut alla möbler! Jag hittade en OC-affisch som jag bara behövde ge 19 kronor för då ordinarie pris varit 65:- ! Jag hittade också en liten present till Little Miss D som fyller 18 år i oktober (presic som jag)! Den affischen åkte upp på väggen ganska omgående efter att jag kommit hem från ninjutsun kan jag säga^^

Det känns som att denhär dagen har varit extra fylld av givmilda människor. På Religionslektionen fick jag godis utan visare av Miss A! Nice! Efter sista lektionen (Religion) kändes min hals ganska fucked up och jag stod vid skåpen och kunde inte sluta hosta. Då gav Nachtengel mig en näve äppelhalstabletter bara sådär! Asnice! När jag klätt på mig och the fika-crew skulle ner på stan ville många att vi skulle ta bussen men jag hade inte så mycket pengar så jag sa att jag skulle gå men då säger Drottning att hon bjuder mig på bussresan! Fett schysst! När jag kommer till träningen och säger att jag är sjuk och bara ska sitta och titta på så säger tränaren att det finns vattenkokare och tepåsar i köket och att jag kan känna mig som hemma, mys! Och efter träningen köpte Lachance tre godisbarer för 10:- och jag fick en, fett nice!
Jag undrar om jag gjort mig förtjänt av denhär plötsliga givmildheten. En sak är i alla fall säker: folk kan räkna med min givmildhet ett bra tag framöver:D

Igår åker jag till Örebro med mamma och janne och Nova som sagt. Wish me luck! I'll be back on sunday:)

Nytt Kapitel.

Nu är det höst! Jag skulle faktiskt vilja påstå att höst är en favoritårstid försig när det gäller min hjärnas tycke och smak. Mysfaktorn är uppe på en hög nivå och hösten känns för mig som ett nytt kapitel. Det är då löven gör sitt sista anspråk på att förfina världen genom att helt spraka ut i alla färger för att sedan trilla av. Gräset tappar sin gröna färg och fåglarna flyger till varmare breddgrader. Då har liksom allt av årets "skit" förmultnat och snart kommer det vita täcket läggas ner åsså får man tillbringa sin tid mestadels inomhus där man laddar upp i all mysfaktor som finns! 
Så ser i alla fall jag på hösten och jag tycker det känns som ett mycket bättre sätt än att bara se det som är dåligt med det, såsom kyla osv.

Är det inte konstigt vad saker och ting tenderar att sammanfalla oftast? Jag menar: jag brukar inte ha SÅ jättemycket speciella saker att göra på helgerna men just denna helg följer jag med mamma och Janne till Örebro då Jannes mamma fyller 60.
Sammanträffningsvis är det Metalkväll på tings fredagkväll. (hur ofta är det?!)
Sammanträffningsvis frågade Nina om jag ville följa med till en stuga i helgen. (hur ofta får jag den förfrågningen?!)
Sammanträffningsvis frågade min faster om jag ville följa med till min farmor på lördagen. (hur ofta träffar jag min farmor?!)
Sammanträffningsvis undrade Daniélle vad jag skulle göra i helgen.
Sammanträffningsvis ville Hanna hitta på något.

Jag måste tillägga att samtliga av domhär sakerna sällan inträffar de helger då jag inte har något speciellt bestämt.. !!
Det är SÅ TYPISKT!!! Men det känns å andra sidan kul att det faktiskt ibland finns såpass mycket valmöjlighet.


Förövrigt har jag börjat i ninjutsu och har träning varje måndag och torsdag. Nu har jag oturligt nog dragit på mig en förkylning så imorgon kan jag inte vara med men ska istället sitta och kika på, bättre det än att inte vara där alls eller hur? För SÅ förkyld är jag inte:)

Jag planerar i mitt stilla sinne att dra med mig lite folk till tingan imorgon efter skolan och inleda den obligatoriska höstfikarsäsongen för att samtidigt kika på ESBD's utställning där. Hoppas det finns fler trevliga människor som känner för en höstfika med mig!

Myspace

Jag trodde aldrig att jag skulle bli medlem på Myspace men nu råkade jag bli det bara för att jag skulle ladda hem EN låt! Jag har dock en känsla av att jag kommer bli ganska fast där, så om ni är medlem så kan ni väl lägga till mig?
bra! ^^

www.myspace.com/boringalright

Idag har jag och Niklas, med lite hjälp från pappa, skördat äpplena från äppelträdet vi har på gården. Bilder kommer lite senare:)

Framtida Klassresa?

http://klassresan.aftonbladet.se/sa_funkar_det/

Här hittade jag ett sätt att tjäna pengar ifall man skulle behöva det för att åka på klassresa. Jag undrar om jag ska föreslå det till klassen.. hmm.. kanske. Det kanske är lätt värt det!

Death Magnetic

En annan punkt som jag ska lägga till på min önskelista inför julen (vilket iof är ganska så långt framåt i tiden att jag inte ens kan se en liten ljusglimt i horizonten av det ännu) är att jag vill ha en dokumentärfilm om Angels And Airwaves som heter "Start the Machine". Har velat ha den hur länge som helst nu men den finns dels ingenstans på någon svensk sida att köpa (vad jag har sett) och det finns heller inga pengar i min plånbok. Och då menar jag verkligen inga alls. Man kan i alla fall köpa dvdn på amazon.com.

Snart kommer studiebidraget dock, det efterlängtade studiebidraget!

Igår släpptes Metallicas nya album "Death Magnetic" och självklart drog jag och hanna ner på stan för att adoptera ett varsitt exemplar! Där, på Åhléns (vi skulle egentligen ha köpt dom på skivhörnan eftersom dom snart ska lägga ner men det var hannas idé så snälla anklaga inte mig.. jag känner mig jätteskyldig dock..) stod de och väntade på oss. Dom två sista (snubben i kassan sa att dom hade fått 50-60 fler på dagen som dom inte packat upp än men det är den första laddningen som räknas). Så fort vi köpt dom så drog vi hem för att lyssna på dom (åtminstonde jag, vad hanna och peter gjorde vet jag inte). In genom dörren, slet av mig ytterkläderna, stängde in mig på rummet, placerade skivan i stereon, lade mig på sängen, tryckte på play och blundade. Sen råkade jag somna men det hör inte till historien, det viktiga var att ja hade lyssnat igenom hela när jag vaknade ingen. MUMS för öronen! öronorgasm? :D ja Det som kom som en glad överraskning var att albumet hade en instrumental låt! Liksom, när gjorde Metallica sist en låt utan text? Kanske senast år 1988 "To live is to die" på "...And Justice For All". Helt fantastiskt, fattar inte varför dom helt frångick det instrumentaliska från och med den skivan...   

Annan uppdatering inom musikvärlden är att jag har hört ryktesvägen att Angels And Airwaves håller på med en tredje skiva! Har också fått höra att dom faktum är håller på med två skivor samtidigt, att den ena ska vara AvA-stil och den andra mer punkrock-aktig bara för kul skull. Vet inte vad jag ska tro om det men det låter fuckin' awesome!

Var nyss inne på Musikbörsen (på datorn såklart) och hittade Tom DeLonge signature-elgitarren, vilken skönhet! Kostade bara 25 000.. Jag ska ha som ett av mina livsmål att köpa den en vacker dag! Den dagen ligger så långt borta att jag inte ens kan föreställa mig den om jag försöker dock. Bara kanske... hmm.. ungefär som 10 julaftonar framåt..
 

en sak att säga

Jag skulle vilja ha en akustisk gitarr som det GÅR att spela på..  Det var allt jag hade att säga för idag. Förutom att jag längtar som ett as till jul för det är så mysigt då!