Stockholm Stockholm stad!

Klockan 20.50 avgick nattåget till Stockholm, i tisdags! Jag, Elin, Anjelica och Elisabeth bredde ut oss rejält i vår kupé som vi till våran stora förtjusning hade för oss själva! Sen blev det lite Sanning och Konsekvens och förberedande för riksdagen nästa morgon^^

På nattåget till sthlm  

Det gick lättare att sova på tåget denhär gången än sist till Metaltown. Jag tror jag hade skillsen invanda! Klockan sju nästa morgon satte vi våra fötter på centralstationen! Då gick vi och åt frukost på McDonken!

Ja på donken

När klockan va typ nio så gick vi till Riksdagshuset. Det var en jäkla säkerhetsprocedur innan vi fick komma in dit vi skulle. Ta av dig jacka, mössa och vantar, lägg alla saker ur byxfickan till jackfickorna, röntga jacka och väska, ta av dig scarfen, gå genom en röntgen själv, ställ dig med ryggen emot och håll upp armarna, ställ dig med ansiktet hitåt, okej NU kan du gå in.. Fruktansvärt hög säkerhet, men det är väl förståeligt antar jag.

Därefter spelade vi ett rollspel som hette demokrativerkstaden tror jag. Det var jättekul! Alla borde få göra det! Sen var det dags att gå till kammaren för att se på en riksdagsdebatt. Efter det var det lunch. Jag och Elin satt där och spanade i matsalen och såg både Mona Sahlin, Bosse Ringholm och nån fler minister. Såg också Lars Leijonborg inne på kammaren. De såg EXAKT ut som på tv.
Om ni undrar varför jag var där så var jag där i det särskilda utskottet till ungdomens riksdag. Vi skulle diskutera FRA-lagen och komma fram till ett betänkande. Folk  tänker såååååå konstigt att jag inte ens kan beskriva det med ord just nu. Det var FÖR mycket stockholmsfjoll för att ni ska förstå...

Middagen hur som helst käkades på HARD ROCK CAFÉ! 452 kronors svull prick. Men det blev mycket svull för dom pengarna ändå.

452 kronors svull

Vi satt jättelänge på Hard Rock och bara gottade oss bland musiken och miljön. Vi skulle ändå inte ta tåget förrns 23.52. Fick ändå sitta ett bra tag på stationen och vänta på det för det var försenat dessutom. Jag upptäckte till min fördel att jag är ganska bra på att hitta i sthlm city! Dessutom förbättrades mina skills under denna dag då vi gick både hit och dit! 

Asså fan, det känns som om vi har varit borta aslänge men det var bara under en dag med två nätter på nattåg.. Jag har i alla fall uträttat jävligt mycket på så pass kort tid tycker jag. Har hunnit med det mesta som man brukar kunna hinna med på en helg annars.

Förresten är nattågsbäddarna väldigt obekväma men sjukt mysiga. Jag har ont i hela kroppen..
Segheten är brutal idag också måste jag tillägga.. Aja, det var värt det.

Jag i nattåg till sthlm  Tack och hej.
You know my wandering days are over
Well does it mean that I'm getting boring?
You tell me
I'm tired of listening to myself here.
I'm tired of fixing things for all the rest of them..

If you walk out on me, I'm walking after you..

Yeah! Mitt tangentbord funkar igen:) Eller egentligen var det typ inte trasigt, jag hade bara råkat ändra en knapp på undersidan utan att jag märkt det. Så igår råkade jag komma åt samma knapp igen fast denna gång märkte jag det. Så, så var det med det.

Jag har gått och blivit förkyld btw. Det är inte så jättekul för nu kan jag inte träna:/ Men jag mår ganska bra ändå måste jag säga! Vi har köpt ett xbox360 till Ranchen så nu har jag suttit och nördat mig med Mirrors Edge och Guitar Hero World Tour!! Det är sjukt kul.


Guitar Hero World Tour-spelare Jag och Niklas spelar!Nu fick jag en plötslig lust att lyssna på ...And Justice For All-albumet med Metallica. Därför ska jag göra det. Musik är underbart. Faktiskt det bästa som finns skulle jag tro. Nästan i alla fall. 

På tisdag kväll åker jag och tre till från klassen till sthlm! Vi ska vara med i ett utskott i ungdomens riksdag och OJ vad jag känner mig dålig på alla sätt just nu (inom politiken). Jag är typ såhär mycket förberedd : ...
Det är läskigt så jag måste plugga på FRA-lagen och fila på argumenten riktigt mycket nu sista tiden, innan vi åker, vilket blir på måndag och tisdag. Får väl se hur det artar sig där nere i politikens korridorer och rum... Kallt.

Hur som helst så ska vi käka på Hard Rock Café där nere och kanske ta nån drink på någon trevlig bar eftersom vi har heeela kvällen i stockholm och dessutom ÅLDERN INNE! Ibland leker livet^^

Jag känner att jag är väldigt skoltrött inför denna vecka. Det känns som att jag har hamnat lite efter i saker och ting och det stressar mig. Det stressar mig så mycket att jag blir lat faktiskt och känner liksom inte för att göra något alls :S Men just därför måste och ska jag jobba på som fasen. Det är ju trots allt sista terminen EVER i skolan as I know it.But I promise you this
I'll always look out for you
That's what I'll do.

Dagen i kortfattad form!

Några kortfattade meningar om dagen i sin helhet:

"Sweet Amber"
Anlände för tidigt till skolan för första gången i år!!! Suplize!!
Screentryck; skissa, skissa, skissa!
Inspiration nada, slutsats: caca *ritar bajshög med pekande pil*
Strindberg!
Analys - MVG
PRÖVNING i koloni-insikt (kunna tolkas såsom Prov i Samhällskunskap)
Boxcar Racer med tillhörande funderingar, tralalaa!
Förtäringspaus
RING RING! åka i ett fordon..
Hej VANTE! cool idé!
skratt skratt flumm flumm
Musik, sent, gå hem!
"But then it's your life but you've only got one"
Epilog!


I've got a too good mind to throw it all away
After all, what is it worth?!

Why don't you worry about yourself instead?

Jag är back on track nu känner jag:) vaknade imorse på asbra humör och hedde på The Black Album som jag inte lyssnat på på aslänge! Det blev en jättetrevlig kväll hos Hannes igår med tårta, "kortspel" ^^, ssx on tour och jonglering, åsså lite brottning på det. Jag mötte Andreas och Tobias hos Andreas först och vi lagade en helt klart godkänd skinksås innan vi drog till Hannes. Dessutom spelade vi smash, det var stimulerade!
Japp, det ser ut som hela gårdagen faktiskt! Mitt tangentbord till laptopen har gått sönder btw, så jag måste lämna in den:/

"Vad döljer du under din tunna?!" XD hahahaha


Before you judge me take a look at you
can't you find something better to do?
Point the finger, slow to understand
arrogance and ignorance go hand in hand.

La la laaa!The only thought I get of you, sickens me..
Everybody knows you're fake,
you're everything I fuckin' hate..
And I'm everything that you could never be! :D


Projekt, projekt och projekt!

Nu har skolan kommit igång igen och det känns verkligen. Just nu har jag cirka fyra skrivarbeten som ska vara inne denna vecka och nästa. Varav tre av dom är ganska stora. Men faktum är att det känns skönt att ha kommit igång igen:O Jag känner mig faktiskt väldigt taggad inför denhär sista terminen och det känns som att mina betyg är påväg upp! Goin' up, yeah bäjbää yeah!!

Hade en extremt rolig utekväll i fredags också med tjejerna och Adam^^ Träffade en massa trevligt folk som jag inte träffat på aslänge och dansade och skrattade! Jag älskar sådanan kvällar och jag hoppas på fler:)

Nä, nu måste jag fortsätta skriva på min projektrapport och sen måla en akvarelle:) Fast akvarellen måste jag ju inte måla, jag bara känner för det, det var längesen jag använde det.
Please don't remind me
put your past behind me
it shines so bright it blinds me!