Antagningsbesked

Det har varit lite dött på bloggen ett tag. Det är på grund av allt som varit i görningen. Det är så mycket att tänka på och göra nu innan studenten ska ni veta! Till och från har det kännts som om man inte ens haft tid att sova!

När jag kom hem från skolan i typ onsdags sa mamma plötsligt
"Det har kommit ett brev från Sundbybergs folkhögskola till dig!"
Jag blev så nervös att jag nästan inte visste om jag skulle öppna det eller inte. Tänk ifall jag inte har kommmit in? Eller tänk ifall jag HAR kommit in??! Jag visste inte om jag ville eller inte ville komma in egentligen. Att komma in skulle betyda en riktigt stor förändring och att flytta från en massa personer som jag tycker är helt underbara, att å andra sidan inte komma in skulle betyda att jag misslyckats med något jag egentligen vill.
Var tvungen att låsa in mig på toan för att öppna det XD Sen för att inte dra ut på lidandet nå länge slet jag up kuvertet, gläntade på öppningen, spanade ner mot papperet

"Antagningsbesked
Du har blivit antagen till filmlinjen"

VA?! JAG KOM IIN!!!
Så nu blir det flytt till Stockholm efter sommaren. Det känns lite som sista sommaren med gänget om ni förstår vad jag menar. Jag är liksom deppig på något sätt samtidigt som jag är så jätteglad och stolt att jag kom in och att få utforska något nytt. Jag vet att jag kommer storlipa dagen jag ska flytta..! Och jag vet att jag kommer känna mig ensammast i hela världen när jag väl är där. Men något som gör mig lite tryggare och gladare är att Hanna, min kära HannaM ska flytta dit samtidigt. Kanske att jag kommer bo med henne väl där nere också:)
100 pers hade sökt, 16 platser fanns, jag kom in, det är helt fantastiskt^^

Kommer storlipa på studenten också.. känner mig som en jävla lipsill -.-

Menmen, skräckblandad förtjusning är min vardag just nu.

Ni får lova att inte glömma bort mig här hemma. Kommer ju hem på lov och en del helger säkert :) (vilket är den enda tanke som skänker mig lite tröst i dessa tider)


Just dance!

Det är fullpackat schema just nu för mig!.. hmm.. låt se, ungefär hela resten av månaden är uppbokat för någonting. NÄSTAN varje dag det vill säga.
Trots att jag har så mycket att stå i upphör jag aldrig att förvåna mig själv dock! Igår satt jag uppe till 01.30 för att bli klar med ett mvg-arbete i ARL (Arbetsmiljö och säkerhet) (som jag fick beröm för senare!) och idag efter skolan stannade jag kvar i två timmar för att i hast göra klart en VG-uppgift i ARL samt en planch för Nutida Konst. Den vart skitsnygg! Nu skryter jag lite men ibland tycker jag att man får göra det! :O Efter min läxspurt drog jag hem snabbt som attan för att kunna äta innan jag skulle till folkets hus och genrep till Dawes Dansshow. Det är så SJUKT roligt att dansa och nu känner jag mig riktigt pepp på morgondagen. Jag längtar till att fixa till frillan, sminka mig med diverse roliga, färgstarka ögonskuggor och bara ge järnet på scen!
Hela helgen har jag dansuppvisning på Folkets hus.

På måndag åker jag med min klass till Norge och hälsar på den klassen vi samarbetar med där. Det ska bli jättekul att åka buss med hela klassen och känna att man får göra något gemensamt innan studenten. Liksom passa på att mYsa lite extra! Fast fy vad jag kommer gråta när det är dags för studenten. Jag har börjat bli så sentimental nämligen varje gång jag tänker på studenten numera. Blä.. allt tar slut så snabbt:( Jag hinner inte med..

Hur som helst har norgeklassen tydligen bokat ett bord åt alla elever på en restaurang på kvällen när vi kommit fram eller något sådant. På resturangens hemsida står det mycket pizza på menyn.. och jag tänker inte äta den pizzan. Jag har nämligen så sent som igår blivit varnad för Norgepizzor, att dom är så äckliga! :O Så jag tänker fan ta det rådet och helt enkelt inte lägga ut 218 kronor för det. Notera att pizzan för 218 svenska kronor var den billigaste pizzan på hela menyn. Jag tänker käka en barnmeny för 61 norska kronor, resten av tiden tänker jag käka nudlar som jag köpt hemma:)  Så detså! Annars får det vara, jag har inte råd att lägga ut dyrbara studentpengar på mat just nu XD Även fast jag i vanliga fall kan tycka att det är värt att äta gott för dyra pengar när man känner att man har förtjänat det.
Oh I'm gonna buy this place and start a fire,
Stand here until I fill all your heart's desires,
Because I'm gonna buy this place and see it burn,
And do back the things it did to you in return.