Julmusik!

Titta vilka mysiga tjocksockar jag fick av mormor idag!
Sockar!
.
Nu eftersom det är första advent på söndag tycker jag faktiskt att det är berättigat att få lyssna på jullåtar! Även fast jag började liiiiite i smyg för typ en eller två månader sen. Men nu kan jag göra det utan "dåligt samvete".
Här är några jullåtar som jag tycker är jättebra: (om du har Spotify)
Ron Sexsmith – Maybe This Christmas
Leona Naess – Christmas
Chris Rea – Driving Home For Christmas
Ella Fitzgerald – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
.
Kan säga hur många som helst men det vore kanske overkill..
.
Till första advent hör ju också att göra julfint hemma. Jag och mormor lyssnar på jullåtar och hänger upp gardiner o dyl just nu! Visst blir det fint?
Julmys
Imorgon, söndag, ska ja se första avsnittet av Sunes Jul. SÅ mysigt!

Bloglovin'

Kom ihåg att ni kan följa min blogg på bloglovin' t.ex. genom att trycka på bilden här nedanför :) Jag följer alla bloggar jag gillar där. Det är smidigt!
Idag hjälper jag mormor att hänga upp julgardiner, det är jättemysigt! Kan knappt fatta att det är första advent på  söndag. Men mysigt är ordet! Kanske blir nån videoblogg eller något i framtiden. Jag funderar på det!

Pictures!

Vi har grejjat med vårat projekt hela dagen idag och det är sjukt kul att göra dokumentärfilm ska ni veta! Början (dom tre första minuterna) är klara nu. Mycket är kvar att göra förstås men ser ut att verkligen kunna bli bra tillslut. Speciellt av introt att dömma.
Kollade igenom datorn på bilder nyss! Hittade en del random oldies foton som jag redigerade på kul bara nyss.
.
Kattunge1
Tiden med kattungar hemma. Det var mysiga tider.
.
Skor1
Massa skor!
.
Löv1
Fångat löv!
-
.
.
Plantering: Warhammer. Tyranids.

Kvällslåt

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt tips om en låt som jag hittade nyss! Väldigt bra. Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig. Har inte lagt mig så tidigt på typ.. hur länge som helst. Så länge sen att jag inte minns det ens!
.
.
Nevermind videon, den är random, lyssna bara på låten:)

Efter bloggtorka kommer blomstring!

I'm back! Detta har varit den slappaste helgen jag varit med om här hittills tror jag! En mysig sådan.
Har sett många nya filmer dessutom. Tänkte tipsa lite. Fast jag tänker inte skriva värsta recensionerna om nån av filmerna för att.. jag.. helt ärligt inte orkar. Bara lite kortfattat blire.
-
Moon filmen.
Moon. Bra film med vändpunkter man inte förväntade sig ibland. Gav några tankeställare vilket var bra. Bra stämning.
-
CHocolate film
Chocolate eller Zen som den heter på svensk översättning.. Några väldigt coola fighting-scener men hade förväntat mer av den och den var inte så engagerande. Kollade aldrig klart på den.
-
Bruno
Brüno. Jävligt galen film! Galen men rolig. Verkligen sevärd om din humor är något sjuk och lite skruvad.
-
Igårnatt hade vi övernattning på skolan. Det blev en stor del av klassen som till slut sov över på massa madrasser utbredda i klassrummet i källaren. Innan jag somnade såg vi på Paranormal Activity.
Verkligen på topplistan över de läskigaste filmerna jag sett. Om ni vill bli så rädda att ni inte vågar se nå mer så ska ni se den i ett kolsvart rum, ensam hemma! Enda anledningen till att jag vågade sova sen var sällskapet!
Paranormal Activity Film
-
Har projekt, dokumentär, på gång just nu iaf. Kommer video på youtube sen. Sålänge så har ni det senaste projektet jag var med på här: hahaha så FUL! XD

.
.
"Man måste tiga för att vara sann.
Men man måste tala för att ha en chans."

Statusrapport från skolan!

Ja, här sitter jag. Framför datorn på skolan i vår källarlokal. Filmlinjen. Vi försöker redigera våran film. Men det går inte så bra när vi inte ens kan få in filmmaterialet till datorn. Du kan lita på teknikens under!

Men det har varit en rätt rolig dag överlag! Jag satt och var Pippi Långstrump i Gallerian under sisådär en halvtimme iallafall! Fick en del rätt udda blickar, I loved it xD Folk blir så förvånade när man bryter mot deras vanliga dagsintryck, är så kul att se. Man blir en helt annan person.

Just nu: vi dricker upp den andra julmustlitern för ikväll och flummar vidare i jakt på att försöka, på något sätt, få datorn att svälja vårt material. Läget känns rätt kasst så vi funderar på en ny idé att filma imorgon.. en Plan B.

Men det är rätt gött att kika på Most Haunted här i källarlokalen mellan krafttagen med kameran ändå! Most Haunted alltså.. det är grejjer förövrigt!

Äe, snart äre jul! Var glad!!


Shitload of pictures!

Jag tänkte sammanfatta mitt lov hemma med en bunt bilder istället för en shitload of text!
Halloweenfest
Var på Halloweenfest! Och firade Halloween på filmkväll och ute på Marité!
Ny frilla
Skaffade mig en ny frisyr!
Prins Bertil
Spenderade härlig (dock för kort) tid på Ranchen!
Snö på Ranchen!
Fick lite snö som jag ville ha!
Marabou Vinter!
Åt Marabou Vinter ;)
I bilen från Ranchen!
Men allt roligt tar slut och så gjorde också detta lov. Längtar redan till nästa gång jag kommer hem.
"I wish I didn't have to go home
I wish I could stay
If just for a day
I wish I could stay"