Happy Halloween!

Happy Halloween! Eller glad allahelgons helg! Igår blev jag vampyr igen fast denna gång på Marité i goda vänners lag! Trots att gårdagen började kasst och fortsatte kasst (med vissa undantag) så tog den en helvändning på dansgolvet och framåt. Älskar att dansa och det kan få vilken surdag som helst att vändas!
Haha jag klarade ut Penumbra igårnatt också. Det var roligt men väldigt oväntat kort!
.
Denna dag inleddes med härligt datortittande när Tim och Pelle myglade! Det kom till min vetskap att ICA MAXI hade svinbilligt godis så mamma hämtade upp mig och vi åkte dit.
Väl där kikade jag runt en del och kom fram till att jag behöver en del saker till mig själv. Nu ska ja börja ta hand om min stackars hy som ja bara tvättar med vatten annars för att jag inte har ork eller utrustning till det!
.
Inhandling: Lee Stafford vaxspray messed up, Nivea visage Young, Maybelline mineralfoundation och rosa borste. OCH GLÖM INTE GODISET FÖR ALLT I VÄRLDEN!
.

nytt!

-
-
Jag går nog under benämningen vampyr ikväll med btw. Kanske borde komma på något slags täcknamn while beeing a vampire... Camillia, det lät vampyrigt. Skräckfilmskväll nästa!
Ska bli fler frisyrfoton här på bloggen, du har mitt ord Drottning:)
.
"Shall we then?"

Sleepy time:)

Jag märker hur mycket jag har saknat min gitarr när jag väl spelar på den! Idag har jag lärt mig "You Can't Say No to Me - Tiger Lou" och den är så otroligt skön att både spela och sjunga! Även fast jag inte kan sjunga med världens skönaste stämma men jag bryr mig inte för det är kul och ingen lyssnar ändå XD .... eller?
.
Vad vet jag egentligen? They may be listening right in this momen as I speak.. Dom kanske läser av texten. Lyssnar på vartenda tangentnedslag. Vartenda andetag och hjärtslag... They may be everywhere I look... AAAAH!
.
Ne. Så äre inte och jag ser på för mycket film. Men det är Halloween for real snart och då äre dags för mig att dra på mig min förklädnad som vampyr igen! Akta så jag inte använder vampyrens superkrafter vilket vore att bita dig och dricka lite blod. Ooh, frightening.. -.-'
.
.
Imorgon ska jag lära mig mer på Månskenssonaten så jag vinner över en god vän! Försten att lära sig hela den och högst tre felspel. Det är sånnthär slags pepp jag behöver för att ta mig någonvart ^^ Och det är väldigt kul också!
.
.
.
"No one is as lucky as us"

My Happy Place

Just nu sitter jag i en gungstol hemma på Ranchen och i rummet utanför vardagsrummet finns en eld som sprider underbar värme. Jag är med andra ord hemma på Ranchen och mår bra :) Åt jättegod middag idag a la susanne! Verkligen efterlängtat.
Vill stanna här i mer än bara en natt egentligen och vill stanna inne i stan längre och vill inte åka tillbaks till Stockholm och skolan riktigt ännu! Ändå måste jag lämna my happy place redan på söndag... Hästpung.
Tiden räcker inte till för allting som jag vill!
.
MEN jag har ju å andra sidan hunnit med väldigt mycket och på något sätt lyckas jag vara rätt effektiv när jag väl är här hemma! Man får så lov att vara det om man vill hinna med att träffa alla så mycket som möjlig! Tyvärr har jag gått och dragit på mig en förkylning men ingen kraftig så det går nog över snart :)
.
Det är stjärnklart ute btw! Just the way I like it! Och väldigt kallt också. Bara snön som fattas så är allt perfekt sen. Eller. Allt är redan perfekt faktiskt, snön vore bara ett plus ^^
.
-
-
.
"Put your name on the line along with place and time
Wanna stay not to go I wanna ditch the logical
Here's a toast to all those who hear me all too well
-
Here's to the nights we felt alive
Here's to goodbye 
Tomorrow's gonna come too soon"

Riot on an empty street

Ibland får jag för mig att jag glömmer bort att andas för det blir något konstigt fuck-up med mitt hjärta så jag måste hosta till. Det är lite skumt. And that's all I have to say about that. Sjukt onödig information.
-
-
Snart ska jag ta och packa. Det är rätt så mycket otajming jag har just nu faktiskt. Missar precis Foki-träffen här i sthlm som ska vara på söndag i en affär. Hade viljat gå dit. Men fler chanser kommer nog I guess.
-
-
Igårnatt började jag skissa igen vilket jag inte gjort på lääänge! Det resulterade i något helt obetydligt och flummigt..
obetydlig skiss 1
-
-
-
-
-
-
"I have no cards to play and that's why
I've got nothing to say
tonight."

Halloween preview

Preview på min halloween-utklädnad!
Imorgon åker jag hem, I'll be seeing you in a week Stockholm!
Vampire Teeth


"No more This old pain"

Speak up!

Ny design har varit på sin plats ett tag. And here it is. Säg vad ni tycker!
Ikväll var jag på bio med klassen och vi såg Flickan. En höjdarfilm. KAN vara den bästa svenska film jag sett faktiskt.
Stämningen, fotot, ljudet, dialogen, allt. Verkligen toppen. Rekommenderas varmt till er! Se den på bio vettja!
Nu blir det sova så att jag kan ta mig upp imorgon!
.
.
.
"I think I like today.
I think it's good.
It's something I can't get my head around."

19 år. Det meningslösa mellanåret!

Det har varit bloggtorka på hög nivå ett tag! Den enda anledningen till det är ett fullproppat schema och jag har liksom inte riktigt varit hemma nånting alls!
Nu har en del saker hunnit hända i och för sig så det kanske blir ett långt inlägg men what the heck!

Fyllde 19 år i fredags. Blev en snabb visit hem till mitt kära Östersund just därför. Träffade ett härligt gäng vänner och hade allmänt trivsamt varje dag! Ska tillbaks till helgen och vara där under lov-veckan och det ser jag fram emot. Då blire även Ranchen-boende som jag har saknat något helt otroligt.
Tack för alla gratulationer och presenter allihopa! <3 

Denna vecka har vi pysslat med ett ljudprojekt på skolan. Inget stort sådant men det blev rätt bra. Färdigställdes idag! Uppgiften var att berätta en händelse med bara ljud (inget prat) på 1:30 min. Kanske lägger upp det sen men förvänta er inget mästerverk!

Förövrigt har jag residerat i Lovisas hus igår eftermiddag och sov där inatt. Vi spelade piano och sjung till nattetid. Det var väldigt mysigt!
Att bo i hus alltså... vilken dröm för nattugglan! Avskyr verkligen att behöva TA HÄNSYN, som det så fint uttrycks, till grannarna när jag känner för lite piano på  nattkröken..


me in fall


"There's no one road
and we should not be the same"


ROCKtober!

Hösten för mig är, som jag redan skrivit i andra inlägg från hösten, den tid då jag brukar må som allra bäst. Det beror nog på att jag fyller år då och hösten är så otroligt mysig på alla sätt. Man ska börja klä på sig mer kläder men ändå inte så mycket kläder som på vintern så man känner sig helt korvig. Bara så pass lagom med kläder att det känns mys. Massa filtar, T, färgglada löv, regn, blåst och filmer. Låter det inte megamys? Förstår inte att så många känner att hösten enbart är skit!
-
Jag har börjat lyssna mycket på jazzaktig musik nu för jag tycker den passar allra bäst till hösten. Try it you'll like it. Men sen finns det ju också massa andra höstlåtar som jag älskar! Som denna.
Det här är Tiger Lou - You Can't Say No To Me. Väldigt höstmysig låt.
-
På Fredag åker jag hem äntligen. Längtar så mitt hjärta gör lite ont. På fredag är även den dagen jag fyller år och tur som jag har (vilket också faktiskt KAN bevisa att det är min dag, tycker jag) så får jag vakna med The Voice när Foki blir intervjuad kl. 07.15. Ain't it the life?
-
Nej nog, nu måste jag göra lite läxor som ska vara gjorda tills imorgon!
-
"You've got to reap what you sow"

I'm alone but the loneliness is gone!

Något känns inte helt okej men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Det var nog också det mest vettiga jag kommit fram till idag!

Det är höst. Det är i alla fall positivt.

[Här börjar förklaring på vad jag gjort i helgen. Den som tkr det är allmmänt ointressant ombedes hoppa över detta för dennes egen trevnad]
Denna helg har varit positiv också. Började bra med en trevlig klassfest i fredags. Verkligen mysigt och socialt! Och dans, gitarr, piano och äppelpaj och skratt! Sov hos Lovisa!
Lördagen inleddes med pizza- och kebabfrukost framför Call Of Duty och härlig höstmusik.
Därefter åkte jag till HannaM och hade det otroligt mysigt med massa godisätande med HannaM, Peter och Ingegerd. Väldigt efterlängtat sannerligen.
Framåt middagstid åkte jag till Slussen och mötte Ivan, Ina och Josef. Vi gick till en rätt mysig pub. Jag käkade nån grekisk biff med tzatziki (me loves btw<3) och ett glas vin till det. Vi hade ett litet möte angående våran projektfilm som vi ska börja med imorgon (måndag). Kommer nog bli väldigt kul!
[här slutar helgresumé]

Det är förövrigt typ mindre än sexton dagar kvar till min födelsedag också. Nej om man skulle ta och sova. Ett mer inspirerande och färgstarkt inlägg kommer inom en snar framtid. Ni har mitt ord."Look inside and you will see
The words are cutting deep inside my brain
Thunder burning, quickly burning
Knife of words is driving me insane"

Follow that dream

Jag önskar jag hade något nytt och inspirerande att komma med till er just nu! Fast det har jag inte!

Eller jo egentligen så har jag det, fast det som jag inhandlat idag är en hemlighet. Eller okej. Det är en hårfärg. Eller två hårfärger egentligen.. Men jag tänker inte säga vad det är för färg! Suplize Supliize!

Förutom det är det nog inte så jättemycket intressant jag har på hjärtat idag. Äter en tugga mat just nu! Det är gott. Jamen ni ser ju, detta kommer ingenvart XD


Jo just.. well.. jag var så väldigt rastlös förut idag att jag helt enkelt gjorde en liten menlös film. Den är verkligen menlös. Den har inget underhållsvärde what so ever och den är utan poäng. Blev mer en produkt av att jag ville sysselsätta mig. Sen är ju Windows Movie Maker the best epic redigeringsprogram there is.. NOT!

Jaja, whatevvah. Jag lägger upp den här ändå i brist på annat. Ni behöver inte se den XD

(och snälla tro mig när jag säger att vi gör far more awesome stuff på skolan XD )


"Girls can wear jeans
And cut their hair short
Wear shirts and boots
'Cause it's OK to be a boy
But for a boy to look like a girl is degrading
'Cause you think that being a girl is degrading
But secretly you'd love to know what it's like"