Shopping makes my heart happi. Yes. Happi.

Idag har varit en bra dag. En sannerligen bra dag. Åkte in till stan vid två-tiden och väntade på HannaM som slutade sin praktik vid tre-tiden. Började shoppingen på Gina Tricot! Där det också blev att jag köpta det mesta.

Svart, Rosa och LilaNagellack!

                     En väldigt mysig tröja från Gina tricot.
Vita nya tjocktröjan

Från GlitterLila Ny Rosett! RAD!

Min nya jacka och jag

Min nya jacka. Jag är kär i den. Jag ska gifta mig med min nya jacka. Jag ska säga orden Min Nya Jacka väldigt många gånger innan jag tröttnar. Min Nya Jacka.


Innan vi tog tuben hem så köpte vi en varsin muffins på Gallerian. Supergod! Det glädjer mig att HannaM existerar:)


Så.. vad har hänt i er del av universum idag?

"Cause I've been pushed around before. I felt the burn from every inch of my heart, but it's worth it to never feel alone."


Misguided Ghosts

Jag har piggat på mig. Bl.a. för att Paramores nya skiva har kommit till spotify så jag kan lyssna:) Me like.
Nu ska jag iväg till mina kusiners hus och passa min kusin en stund!


åh, btw. Jag är med i en tävling som finns på
eemeliees.webblogg.se.

 Jaa, vad väntar du på? Va med och tävla?!
Bet this is an awesoooome computah 'cause it's a damn awesoome color.
"'Cause I'm just one of those ghosts
Travelin' endlessly
Don't need no roads
In fact, they follow me
And we just go in circles"


Ibland är en dröm det finaste man har.

Jag är trött, ensam och grinig. Tyck inte synd om mig. Jag får skylla mig själv.

Idag har varit en ostimulerande dag. Det enda bra var när jag vaknade och hörde att det ösregnade ute. Jag kände igen mig så mycket med vädret då nämligen.  

Fast helgen var ju allt annat än genomrutten! Goda vänner från kära hemma kom till sthlm och hälsade på! Jag blev då ganska lycklig! Tycker dom alltid borde vara här..

Jag har nu kommit fram till att den främsta anledningen till varför allt känns rätt så piss idag är för att jag längtar hem. Hem. Hem. Hem. Bara ordet hem känns rätt skönt att säga. Får väl nöja mig med det just nu. Det och att titta och känna på tågbiljetten som är bokad till vecka 44. God knows I try.

"I'm by myself more than you could know."

Vill klippa mig..

Migmigmig

Det är dags att klippa sig nu! Ska skaffa en ny awesome frilla! Däremot har jag inte bestämt mig för hur jag ska klippa mig än. Jag ska prova något nytt, så långt vet jag. Sen vill jag också färga några slingor i nån färg. Som ni ser har den gamla frisyren totalt växt bort! Håret är oftast en katastrof nuförtiden.. Det var bättre förr!

Har grejjat
min syrras blogg nu btw! Rätt nöjd är jag ändå, för att vara nybörjare X)
Nu vill jag fixa en ny design till min egna blogg faktiskt! Kanske ska börja på en ikväll!


Strike a pose!

Ett litet tips om en tävling

Smycke från Cocoo.se


Kika in det asfina armbandet från Cocoo.se!
Just nu har Foki en awesome tävling där man kan var med och, med turen på sin sida, vinna ett smycke som man själv får välja från Cocoo. Kika in på hennes blogg för att läsa mer och då kan ju ni också tävla:)
.
Förövrigt så kan jag verkligen tipsa er om fokis blogg om ni inte redan brukar läsa den! Råkade trilla in där för flera månader sen och sen dess har jag inte kunnat sluta läsa X) Jag blir inspirerad av den.
.
.
Har inte blivit så aktivt bloggande nu på några dagar. Jag kanske ska berätta vad jag har för mig! Just nu håller jag på med min syrras nya bloggdesign nämligen så den mesta tiden inne på blogg.se ger jag till den. Jag älskar att hålla på å grejja med designen. Är nybörjare så lär mig sjukt mycket av det också. Den är nog klar snart.
På skolfronten har vi börjat med vårt första projekt. Handlar om att filma fötter. Fot-fetish-folk (haha FFF.. kul..) skulle älska uppdraget ;) Mer säger jag inte nu!
.
Så det är vad jag har pysslat med på senaste. Och eftersom jag är så efter har jag också inte förrns nu upptäckt och börjat lyssna på Paramore! Vet nu att jag haft ett kort på Hayley (hon som sjunger) hemma på mitt rum i typ ett år utan att veta vem det varit. Skämmigt jue!
För Spotifyare:Paramore – That's What You Get
.
.
.
"På nått sätt fyller jag en funktion. Jag är den som gör att alla
andra känner sig lite bättre. Som gör att dom kan säga:
Jag är rätt dålig men Jonas Gardell, han är SKITdålig!"
- Jonas Gardell
På nått sätt fyller jag en funktion. Jag är den som gör att alla
andra känner sig lite bättre. Som gör att dom kan säga:
Jag är rätt dålig men Jonas Gardell, han är SKITdålig!

Hemma Bäst.

Detdär ordspråket som lyder "Borta Bra men Hemma Bäst". Jag tror att en klyftig jävel kom på det.
.
Igår var det ladies night out! Först på Karibu med Elisabeth och Belinda och efter det gick jag till Max där Nina, Cizsi och Sandra väntade på mig :) Vi kan ha så jävla kul fast det är typ aslångt emellan tillfällena då alla träffas samtidigt! Det var i alla fall underbart. Har verkligen längtat efter ett sånnt tillfälle. Hela hemmagrejjen har varit Wonderbaar! Som wonderbaum under armarna i piercingar. Eller inte. heh!
.
Idag blir det att åka hem. Klockan 17.00! Mysigt att sitta på tåg men vill stanna längre i hemlighet.


"you deserve to be alive"

Anna Säljer Allt!

Ni vet när ni hittar en mycket intressant sida på nätet som gör att ni bara känner er väldigt inspirerade och hela sidan fyller er med en känsla av glädje? Jag har hittat en sådan sida. Idag.

http://kampanj.tradera.com/promo/annasaljerallt/


Denna tjej säljer ALLT hon äger (på tradera) och har sagt upp sig från jobbet för att resa ut i världen med allt hon äger i typ två resväskor. Jag älskar det! Vilken inspirerande människa!
Så, är ni på jakt efter fynd, retrosaker, billiga kläder och annat roligt eller bara vill känna er lite glada så kika in hennes traderasida. Ni kan också börja följa henne på twitter som jag gör. Auktionerna håller på till ca 24 September om jag minns rätt.
 

För er som har Spotify. För er som inte skaffat Spotify premium. Har ni märkt att McDonalds har en reklam som ploppar upp över hela Spotifyrutan ibland? INTE okej. Där har det gått för långt för mig. Jag kan gå med på att det finns reklam i kanten av sidan och mellan en del låtar men börjar reklamen ibland ta upp hela Spotify-skärmen (om ens för en liten sekund) tycker jag det har gått för långt! Då blir det RÖR INTE! Man blir bara irriterad. Det borde ju inte vara en reklams ändamål tycker man på något sätt. Att få en hatad produkt..


Ny jacka?

Jag vill köpa en ny jacka till hösten. Vinterjacka har jag redan sen förra året då ja köpte min gosiga dunjacka:) Men sen tänkte ja också att eftersom jag kommer tillbringa större delen av vintern här nere så lär det ju inte bli exakt lika kallt här som hemma. Har kikat lite på olika affärer och jag tänker mig något i dethär stuket:

Ska fundera lite och kolla lite på second hand också. Men vi får se!


Eller så kanske jag blir tvungen att köpa denhär bara för att den heter Camilla Jacket XD haha!


Men du LYSSNAR ju inte!

Idag vaknade jag av en smäll från grannarna ovanför mig. Sen hörde jag "DU LYSSNAR ALDRIG PÅ MIG!!" och sen lite mer skrik och sen "DET BLIR ALLTID SÅHÄR!" och sen en smäll till och efter det var det ännu mer skrik och gap som jag inte riktigt kunde urskilja. Tänkte då på Yrrol: Du lyssnar ju inte. Men du hör ju ingenting! Haha^^

Jag har så mycket tid över just nu att jag hinner göra jättemycket!
Nu har jag till exempel lärt mig början på tre låtar på piano och planerar att lära mig dom tre låtarna HELT. Sen läser jag också Liftarens Guide Till Galaxen som är jättebra och precis så random som jag älskar när det är.

Har massa kul att se fram emot nästa vecka också! På måndag ska jag till en skejthall med en tjej i klassen (awesome!) och sen i helgen åker jag äntligen hem för första gången sen jag kom hit! Lääängtaar....Me and moi"If I kiss you where it's sore
If I kiss you where it's sore
Will you feel better, better, better?
Will you feel anything at all?"


Sockervadd i brist på bättre rubrik.

Svaret på om undsättningen i förra inlägget funkade är: negative.. Uppdraget var bortom räddning. Det var en Dead On Arrival. Jag lyckades alltså inte rädda nån annan från misär heller. Fail. MEN jag gjorde ett tappert försök!

Jag har massiv hemlängtan till och från nu. Fast jag trivs här, det gör jag faktiskt! Men det är något visst med hemma ändå, det vet ni, så är det nog för de flesta.
Jag har fått besked om att jag ska få inackorderingsbidrag på lite över ett tusen åtminstonde. Det var ett glädjebesked för det innebär mer pegnar till hemresor för min del (och kanske till att leva lite också). Det dåliga är att jag inte kommer få pengarna förrns i slutet på september typ.. Något med att man måste ha pluggat i en månad innan man får pengarna. Vilket jag tycker är jävligt konstigt. Men så är läget tydligen iaf! Samma med studiebidraget. Med andra ord är jag fattig ett tag till!

Är SÅÅÅ sugen på att köpa lite nya kläder eftersom det faktiskt, faktiskt på riktigt, är längesen jag handlade kläder (med undantag för mina älskade hängselbyxor). Och när jag nu befinner mig i en stor stad där utbudet är överflöödigt stort så känns det ganska bra att få shoppa lite.

 

Enjoy Your Stay..
Älskar skräcksaker. Älskade därför att det fanns gamla karuseller att fota på skansen!Stor sockervadd på skansen
En sockervadd på skansen i söndags. En väldigt mysig dag med småkusinerna!


Kommit fram till att jag gillar Frank Sinatra-aktig musik (vet inte vad det kallas, någon som vet vad det är för genre?) väldigt mycket. Eller kommit fram och kommit fram till. Det har jag alltid vetat. Jag har bara börjat lyssna på det på riktigt först nu. Spotify is the shit.

[Grattis till bästa pappa i efterskott också ju! <3]"I'm in the sky tonight
There I can keep by your side
Watching the wide world riot
And hiding out
I'll be coming home next year"

My name is Agent camillash

Jag citerar mig själv: "Hej Britta! Jag smsar dig å Beckas vägnar! Hon sitter i stan i djupaste misär och har jättetråkigt. Riktiga O'Learys har premiär nu ikväll. Om man lägger ihop två och två kan man snabbt dra slutsatsen att du borde ta första bästa buss till stan. Hon har inga cash på mobben så ring henne vid stanresa! Mission complete."


Jaa, när man inte kan rädda sig själv ur sin egna misär så behöver man ju inte vara värre än att man kan rädda andra från deras. Real life motto.
"It better be someone special
He Better be coming very soon
It better be for real this time"


Tänk om...

Jag tänkte ta mig friheten att skriva ett fantasi-inlägg. Ni vet ett sånntdär "tänk om..".
Så låt oss för rolighetens skull Tänka att jag vann 130 miljoner. Vad skulle jag göra med pengarna?

För det första skulle jag ge massa pengar till mamma och pappa. Sen skulle jag spara en stor summa av mina pengar också så jag kan ha något överflödigt att leva på i framtiden. Skulle även skänka bort lite pengar.

Efter det var gjort så skulle jag ta med mig några kompisar och åka till New York eller någon annanstans i USA och bara leva livet några dagar. Jag bjuder!
Efter det skulle jag ta mig en tripp till Japan!

Självklart skulle jag köpa mig en lägenhet där ja alltid viljat bo också. Eller varför inte flera. En i Stockholm city, en i Göteborg city och en i Östersund city (askalas). Gitarrer skulle jag ta mig friheten att köpa och en egen musikstudio som jag skulle göra massa roligt med. Sen finns det ju massa småsaker som jag skulle köpa mig och ge bort till nära och kära.

Frågan är om man skulle bli nå lyckligare eller om det inte skulle kännas nån skillnad ^^ Man kanske skulle känna att pressen över att alltid måsta tjäna in pengar skulle försvinna och ha tillfälliga lyckorus när man inhandlade allt man alltid viljat ha.


Vad skulle ni göra om ni vann en fet summa pengar?

Oh me, oh my!

Äntligen fredag. Jag är så sjukt trött.. Blev frustrerad på min lärare tidigare också.. 
Ja det var allt för idag faktiskt XD Världens kortaste blogginlägg. Men ville bara poängtera att jag lever iaf.

Och jag saknar min gitarr. Som ett as."You don't know me
But I'm sitting next to you
Every morning
On the bus or on the tube

You look tired
Would it help to hear me say
Don't you worry
Friday's not that far away?"