Long time no see!

Lite uppdatering! Har börjat skolan nu igen och det känns förpillat roligt! Ser fram emot många lite större projekt nu framöver. Har bl.a. börjat skriva på ett treatment (som en första version av arbetet mot ett manus eller hur jag ska förklara det) på boken Tordyveln Flyger i Skymningen skriven av Maria Gripe. Det är en av mina favoritböcker så det ska bli spännande att försöka göra den till filmmanus. Jag vet att det redan finns en gammal tv-serie gjord av den men jag har inte sett den så sen kan jag ju jämföra hur det blev om jag ska se den i framtiden!
.
Jävlar i mig vad längesen det var jag skrev något i bloggen överhuvudtaget! Man kan säga att jag inte känt någon inspiration till det. Jag har inte haft något att skriva heller för den delen, har mest fokuserat på en massa filmidéer i min hjärna bara!
-
Men, I'm back! För alla stackare som orkat stå ut med att hoppas på nya inlägg och hela tiden mötts av samma gamla tråkiga inlägg. Tack!

OC-dags.

Idag har jag ingen lust att göra något alls! Ska nog bara ligga i sängen och se på OC. (Läs: Längtar efter min pöjk och tycker han borde komma hem till mig så ja får krama han!^^)
Ja så får det bli. OC. och lata mig! Åkte längdskidor nyss så är sjukt slö efter det med..
Världens onödigaste inlägg, jappjapp!