Dokumentären är klar!

Nu är ännu ett projekt klart och resultatet blev rätt coolt! Kom precis upp på youtube, kolla på den!
-    
Vi har åtminstonde haft väldigt roligt under skapandet av filmen! Alla andra i klassen hade gjort väldigt lyckade dokumentärer dom med! Tror inte det var nån grupp som var tvungen att lämna in något alldeles halvfärdigt denna gång heller vilket det nästan alltid brukar vara känns det som. Även fast det då oftast beror på datorerna eller så. Men måste ju betyda att antingen vi eller datorerna förbättrat oss! Vi kan utesluta datorerna.

Kommentarer
Postat av: Lelle

Gud va du är duktig syster!!!!!

Grym film!

Postat av: sofijah

ser bra ut ju :)

2009-12-05 @ 15:28:14
URL: http://avtrollis.blogg.se/
Postat av: Daniel

Klockrent!

2009-12-05 @ 16:20:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anjelica

fan vilken härlig film! en ide som du kanske kan spinna vidare på är att göra en dokumentär elelr liknande om hur ni fick reda på att den skolan finns och att ni ville gå just den linjen ^^HA DET BÄÄÄÄST! \m/

2009-12-06 @ 08:32:09
URL: http://anjelicaolovsson.blogg.se/
Postat av: kickan

Hahaha!! bra gjort!

2009-12-06 @ 22:22:20
URL: http://kick86.blogg.se/
Postat av: Elin

Okej, here we go.

Dukumentär delen, tummen upp. Den hade alla element som gör en bra dokumentär, och klippningen var tooop nootch. Speciellt under diskussionerna, det var skillat gjort och hade den där humoristiska känslan, kul att kolla på. Introt du skrev om för några dagar sen var verkligen det som fick en att fastna och kolla klart, det kändes genomtänkt och annorlunda. Hur ni lät en skådis utvärdera er på mot slutet, kul grej, och "problem och utvärderingsdelen" var behövd i sig.Sen den långa tagningen. Mannen, man följer genom tunneln, hans illvilja kändes något överdriven, skulle varigt bättre om han var mer kall och nonchalant, än rent av elak sådär. Alla han stötte på var på samma sida av tunneln, det var lite tråkigt, som en enkel lösning. Men när rånaren sprang därifrån, och hur ni filmade den, det var snyggsnyggt.Sen så fattar jag ju att dokumentärdelen och klippandet och planeringen var det viktiga i det här projektet, och det gjorde ni med bravur! Awesome käma!(Förlåt för ambitiös kommentar, gjorde tillomed små anteckningar när jag kollade, lol)Kul att se dig på film också, saknar dig du härligt prick!

2009-12-07 @ 11:16:53
URL: http://tyckerduomden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback