Metallicamilla <3

Nu ska jag berätta om den underbara dagen 12 juli. Jag och Hanna var på stockholm stadion och såg Metallica. Jag vet inte ens hur eller var ja ska börja:O Det var grrrymt bra! 30 000 personer. Den ena mer full än den andre. Så gott som alla med något det stod Metallica på. Världens mest förväntansfulla energi man kan tänka sig låg i luften. Jag och Hanna anlände när klockan var ungefär tio i sju (på kvällen alltså) En del hade väntat där sedan två - tre dagar innan.. Vi intog våra platser och hann lyssna lite på HIM (i en kvart ungefär). Sen satt man där och väntade. Pirrig som bara den. När klockan var 20.30 började Ecstacy of gold. Nackhåren reste sig, ja lovar ^^ Sen klev Metallica ut på scenen. Folk började jubla och sen var hela maskinen i gång. Första låten "Creeping Death" fick verkligen igång alla människor som var där. Sen väntade hela två och en halv timme av Metallica och under nån av de första låtarna skiner tillochmed solen fram bakom gråa moln. Det regnväder som hade hängt över stockholm hela dagen syns inte till vår stora lycka. Å andra sidan hade ju inte direkt ett regnväder kunnat förstöra den underbara musiken. "Sad But True", gosh vilken låt. Armhåren reser sig. Samma på "Master of Puppets"; mycket bättre live än på mp3n. Fast vilka låtar är INTE det? Fyrverkerierna på "One" gjorde att man kände sig som omringad av ett riktigt krig och säkert många undrade vad det egentligen var som försegick där inne på stadion. Hannas mamma blev nästan rädd att det var en terroristattack där inne när hon satt i bilen^^ Klockan 11 (ungefär) tog konserten tyvärr slut och då var man på vippen att pissa på sig men det var också det enda som hindrade en från att inte stanna kvar där. Ett ord att sammanfatta hela konserten: Underbart. Dessutom lovade de att komma tillbaks nästa år. Självklart ska man gå :)

Wiiie !

Imorgon (eller kanske jag ska säga idag eftersom klockan är över 12) åker jag med Hanna och hennes mamma till stockholm:) Det kommer bli så härligt. Det har varit ganska mycket nu ett tag känner jag. Det ena efter det andra, ingen vila liksom. Man behöver vila, annars sliter allt på en. Så nu är jag borta i nästan en vecka:) Vi ses snart igen *tummenupp*


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt <3 

                                                                       image5


Byebye Östersund ! Hejhej Stockholm !

Nu på söndag bär det av till Stockholm med Hannam :) Då är jag ledig från jobbet i en vecka och det ska verkligen bli härligt vill jag lova! Det var så längesen jag var till Stockholm så därför längtar jag som tusan. Och att jag ska gå på Metallica på torsdagen samma vecka gör ju inte längtan bättre direkt ^^ Jag hoppas att det ska bli så jäkla roligt. Det blir årets höjdpunkt och jag kommer nog leva på det ett bra tag framöver. Jag ser verkligen fram emot resan.
Nu har jag avverkat 3 av mina 7 veckor på sommarjobbet. Känns skönt. Nu är det trots allt bara 4 kvar och sen är det sommarlov och sen börjar jag tvåan(!) Om tvåan går lika snabbt som ettan får ja panik. Då susar bara åren förbi som en vindpust :O Nästan skrämmande.
Hur som haver så trivs jag ändå ganska bra på jobbet. Det är inte så ansträngande (man sitter och skriver vid en dator för det mesta) och de som jobbar där är trevliga. Det kunde ha varit värre om man säger så. Och det bästa av allt: (håll i hattarna) Jag får PENGAR för det ! Inte så lite heller. Men ja säger inte hur mycket, HA HA !
Näe nu ska jag packa till sthlmsresan, sen ska jag se på "Nothing Hill" :)

"This world's an ugly place, but you're so beautiful to me"
                                             <3