Etiopisk mat.

Dagen började med att vara ganska varm men framåt eftermiddagen blev det regn och lite ruskigare. Och det var allt från vädret, över till nyheterna.
Idag har jag haft reklamfotning av en dricka som är ny i Sverige. Den är ascool! Ni kanske får se nån bild sen när jobbet är klart.
Efter skolan drog jag och Josef till en etiopisk restaurang. SVINGOD mat alltså. Var längesen jag blev så mätt. Och det var dessutom prisvärt. Ligger vid tunnelbanan Rådmansgatan. Tips till alla!
.
"Jag skulle vilja beskriva det som lite mer molnigt!" Chokladmousse alltså.
-
Karin förgyllde min kväll!
.
Åsså Karin som förgyllde mig kväll litegrann med en bild, haha.

Sommar igen!

Idag har jag gått omkring i linne och liten väst på mig hela dagen, och solglasögon förstås. För nu är det sommar och sol här i Stockholm! Det känns ju såklart fruktansvärt bra. Att bara kunna gå ut utan att frysa och känna alla ljumma sommarvindar smeka ens hud!
-
Just nu sitter jag i skolan och finputsar på mitt slutprojekt. Jag har gjort väldiga framsteg och den blir bara bättre och bättre så jag är väldigt glad.
Idag kommer min pöjk hem från Göteborg också, så jag är extra glad!
.
.
.
Skor!

Dagens fundering!

Jag har kommit fram till att om man inte planerar in saker att se fram emot så blir man uttråkad. Dagens fundering, Hej Då :D

Love

När solen kommer fram om dagarna och är uppe mycket längre så blir man plötsligt väldigt inspirerad igen tycker jag. Och mycket mer pigg om dagarna! Idag har jag varit ute i vårvädret med mormor, moster och mina kusiner. Imorgon ser jag fram emot en foto-session på skolan där jag ska ta foton som ska användas inom reklam. Plus att jag kommer tjäna en liten kova på det!
.
.
.
Angels And Airwaves har släppt sin nya skiva nyss! Love heter den. Det som jag verkligen blev förvånad över var att dom släppte den på deras hemsida åsså fick man betala hur mycket man ville ge för den eller inte alls! Jag har inga pengar att ge just nu annars hade jag nog gett lite grann i alla fall. Bara för att jag vill stödja dom, och jag tycker det är så sjukt bra på ett sätt att dom ger ut den på det viset!
.
AvA
Nu tyckte inte jag att denna skiva var lika bra som deras två första, men jag har fastnat för några låtar i alla fall.
Här är en av dom:
Denna låt heter Et Ducit Mundum Per Luce och betyder ungefär "And he leads the world/universe/mankind by light"
-
Jag skulle vilja säga nästan att AvA nästan gör låtar bäst när de är instrumentala, även fast Toms röst kan vara grym oftast.
.
Nu är det dags för att sova. Jag vill vara pigg imorgon när det krävs mycket koncentration!
Sov Gott Ni!

Lycka

Jag har precis läst klart en bok av Nisse Simonsson som heter "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" och den var fruktansvärt bra. Jag kände en väldig läsarglädje under hela tiden vilket få böcker klarar av tycker jag. Dessutom mår man sjukt bra av den och den är väldigt kort men varje kapitel är toppen. Inget ordbajsande här inte. Den handlar om positivt tänkande som jag tror på av hela mitt hjärta! Jag har alltid tänk positivt (Bortsett från en period av mitt liv men jag har heller aldrig mått så dåligt, den tiden är borta och glömd och kommer aldrig igen tack och lov) och det har gjort mig till en gladare människa. Så tänk positivt folket! Hjärnan är en muskel som bara blir bättre på det den övar på!
.
.
.
Färger!
.
.
"Lyckan att tillsammans få uppleva trivsel i tystnaden, utan att tvångsmässigt behöva prata med varandra hela tiden. Det är alltför många som pratar utan att ha något att säga."

Poster.

Våren är här i Stockholm! Sol och allt. Känns fruktansvärt skönt.
Igår natt sov jag på skolan och när jag var göralös så gjorde jag en affisch på en gammal film jag regisserat. Haha. Det är väldigt kul att göra posters.
Affischen
.
Här är filmen förresten. Den är uppe i fel format men ni får tåla det så länge.
-
Förövrigt letar jag efter sommarjobb men har inte så mycket framgång där! Ska fortsätta leta så får hoppas att jag hittar något snart.
.
.
Igår när jag kom hem la jag mig i sängen för att se på "Silent Hill" (som jag sett hur många gånger som helst men det var så längesen). Jag somnade efter ungefär en halvtimme in i filmen (klockan 8) för jag var så trött. Inatt har jag sovit i totalt 13 timmar! Helt underbart! Är jättepigg nu!

Hej.

Tja tja bloggen!
Jag saknar att blogga. Faktiskt. Funderar på att dra upp en ny design och sen starta blogga mer regelbundet igen!