Yran: Dag1

Jaaaag såååååg Opeth!!!!!
MAHAAHA! det var så asbra som jag hade föreställt det att vara! Fast jag saknade dock några låtar. Dom hade jättegärna fått spela längre med andra ord..! Jag såg även Anna Ternheim. Fick rysningar när hon spelade Summer Rain. En av mina favoritlåtar med henne:)

Kvällen i övrigt var väldigt trevlig! Träffade massa folk som jag inte träffat på länge och så lite nya folk! Sen köpte jag ett halsband som det stod Opeth på. Det är jättefint!
En sak som glädjade mig när vi skulle gå in var att yran-folket hade tagit sina förnuft tillfånga och skaffat tyg- istället för plastband. Yay! Nu gör jag mig iordning för en ny yrankväll. gemig:)







"The worst mistake to make
Or just the kind of promise you simply have to break
So please turn out the lights
And I'll follow you tonight!"

I'm lonely (but I ain't that lonely yet)

Jag är glad att det är mörkt på <3mitt rum<3 this time of year när jag ska sova! Ni förstår, nu har sommarljuset gått och lagt sig, även när jag går och lägger mig. Vilket gör att mina extremt tunna gardiner inte har nått speciellt ljus att släppa in:)
Nu känns det förresten snart som att sommaren är slut. Jag har då inte gjort allt det jag vill göra -.-

Jag har börjat oroa mig mer och mer för flytten till Stockholm. Jag kommer inte ha ett eget rum på ett år.. ETT ÅR. Förstår ni mig?? *skakar om* Ett helt år... !! Jag kommer dö. Jag kommer möta mitt öde som rumlös.. Jag tror inte ni förstår hur jobbigt dethär kommer bli för mig. Hur mycket är jag egentligen beredd att OFFRA för att plugga på dendär skolan??? Hittar jag en kompis i Stockholm som jag trivs med kan jag lova er att det blir många övernattningar. 24/7.. Och trivs jag inte på min utbildning lovar jag att jag drar som en avlöning. Den här utbildningen måste ska vara sjukt rolig och bra för att den ska väga upp min brist på privatliv under ett år ska jag säga er.

fuck this.



"Looks like I'm gonna have to do everything myself.
Maybe I could use some help
but hell, if you want something done right
you gotta do it yourself!"


....det går nog.....

Spela-piano-och-gitarr-och-drömma-iväg-dag

Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att gå direkt från sängen till pianot. Jag tror jag drömde att jag spelade, så känslan av att vilja fortsätta spela var ihängande när drömmen tog slut ^^
Det är en äkta spela-piano-och-gitarr-och-drömma-iväg-dag idag. Mulet väder och det känns som om regnet ligger i luften. Undrar om man skulle ta och skissa lite idag. Det känns som rätt så längesen!
Och dendär kreativiteten jag snackade om i ett äldre inlägg hänger ju i sig så det är ju bara att passa på!




Text från Old Piano med Imogen Heap

Fruktansvärt vanliga muffins.

Muffinsarg

Jag tycker ibland att det kan finnas för många alternativ. Ibland vill man bara ha "The Real Deal". Inget krimskrams! Bara ge mig ett recept på fruktansvärt vanliga muffins!!
Skulle ju som sagt ge ett försök till att baka cupcakes ikväll men allt är stängt, jag har inte philadelphiaost eller florsocker och jag har inte ett recept på helt vanliga muffins. Ser ut att bli en random kladdkaka som vanligt!
Sen var ju alla affärer stängda när jag kom ner på stan idag förut så inte fick ja mina studentkort eller halsbandsmaterial heller XD
Jaja, så kan det gå!



"Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det"

Stråååååååket!

Ny design:) Jag fick nog igår och satte mig ner för att ta itu med det. Tycker jag blev ganska nöjd ändå. Ska hålla på å slipa lite på detaljer och sådär bara så:)

Igår var jag från början jättedeppig för att jag inte kommer få ta studielån från CSN när jag ska plugga i sthlm. Eftersom jag är under 20 år och ska plugga på folkhögskola. Jag blev bara så less. Kände för att bara krypa ihop till en liten boll och gråta och lyssna på Not Now av Blink 182 för att allt tog emot så sjukt. Så då gjorde jag det!
En stund senare frågade en kompis om jag ville följa med till en annan kompis på fest och då tänkte jag att det kanske skulle muntra upp mig. Och det gjorde det såklart! Kvällen blev jättekul och träffade Nina på stråket också vilket var sjukt längesen. Som ni förstår var det en välbehövlig uppmuntringskväll!

Nu ska jag dra mig ner på stan för att inhandla lite saker till ett halsband jag ska göra och hämta ut studentbilderna som har anlänt :) Sen blire till att gå hem och ha en lugn innekväll (eftersom jag ska passa Nova, the dog) med halsbandspyssel och fotoalbumspyssel samt att jag kanske gör ett försök på domdär cupcakes som verkar så goda ^^




"Are you looking for answers
To questions under the stars?
Well, if along the way
You are grown weary
You can rest with me until
A brighter day and you're okay

I am no Superman
I have no answers for you
I am no hero
Oh, that's for sure"

Cupcakes!

Kära, kära, kära (om än väldigt få) läsare! Idag har jag för det mesta lyssnat på musik och tagit med hundarna på promenader. Har hittat väldigt många nya intressanta bloggar också! Älskar att strosa runt bland en massa folks bloggar och läsa om vad andra pysslar med eller tänker på under dagarna. Det ger lite inspiration och insikt!

Faktum är att jag häromstunden kom in på en blogg där en person hade bakat cupcakes. Och skit också vad jag blev jättesugen på att baka sådana! Speciellt eftersom jag aldrig smakat sånna. Tror jag ska baka några när jag kommer hem till mamma i veckan. Funderar på att dra ut på stråket imorgon kväll dock så mina cupcakes kanske får vänta till på lördag. Det är bara att säga till om ni vill vara med på mitt cupcakes-expriment ^^ Kan bli intressant. Och gott. Kanske o.O

Huset här på Ranchen håller på att målas om btw. Det blir väldans trevligt tillslut! Det är lite kul att ha folk omkring huset faktiskt! Haha jag blev mest förvånad av "the flying man" utanför mitt sovrumsfönter XD Kändes som om man bodde i ett höghus där fönstren ska putsas^^

För övrigt såg jag på SuperFat VS. SuperSkinny också idag. Jag vill gå upp i vikt! Ska börja träna en massa nästa vecka. Det blev dött med typ all träning vid studenten.. Jävla stressperiod. Jag är sjukt glad att jag inte ska ta studenten igen! *pust* Och jag är sjukt glad att jag tagit studenten.

Bikt-time
På en av mina promenader med hundarna idag så drog Billy och Kevin in mig lite på en grannes tomt. Åsså BAJSADE Billy där!! Och sen direkt efter det (typ innan han ens hann skita klart) upptäckte båda hundarna FÅREN som stod i en hage en bit bort. Det innebar genast dubbelt så mycket dragande och Kevin började skälla på dom stackars fåren. Jag hann inte ens ta upp bajset.. (!) Okej, det var ju liksom inte MITT PÅ gräsmattan men vafan.. nära inpå *blush* Förlåt kära granne. Jag tyckte bara det kändes dumt att gå tillbaks hela vägen för att ta upp jättelite bajs.. Det var inte meningen.
Men hey!  Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete, eller hur? =D

Det blev en lång blogg idag. Jag fick ett blogg-infall helt enkelt. Känner mig väldigt inspirerad just nu. Kreativ. Vilket betyder att jag måste spendera denna välförtjänta energi snart!! Jag ska köpa material till att göra ett halsband. Har en idé som kommer bli ascool om den funkar :D Första hållplats: Panduro när jag kommer till stan I guess^^

"Thank you"


Hahaha

Hahahh jag tyckte den var gullig XD Tror inte den går att göra lycklig dock XP


Wierd?

Jag har fastnat för en låt med Imogen Heap. En av hennes lite äldre låtar. Och ja gillar videon också på något konstigt vis^^



Asså, har ni nån gång önskat att ni var ful? XD Alltså, typ som.. fan hur ska ja förklara.. Jo men alltså, har ni nån gång funderat på hur ni skulle bli bemötta av andra människor om ni såg ut annorlunda? Det funderar jag på ganska mycket! Är det nått konstigt? XD Jag trivs ju med hur jag ser ut och så för det mesta men ibland skulle jag vilja vara... ful? Hahah åååh, det går inte att förklara. För inte direkt ful men.. annorlunda XD Fuck it! Det är bara jag som tänker knasigt XD


"Will the next love be the real one?"

Check!

Nu är det.. hmm.. låt se.. 27 dagar kvar tills jag flyttar! Eller 4 veckor. Det får man räkna som man vill! Jag ska iaf räkna det som 4 veckor för det låter mycket mer än futtiga små 27 dagar :O
Jag har börjat fundera vad tusan man ska ta med sig! Vad använder jag när ja lever och bor? Ett säkert kort är ju åtminstonde alla kläder. Eller ja. Nästan alla kläder, tänkte passa på att rensa ut lite när jag ändå ska flytta dom till ny garderob. Shit.. jag måste verkligen ta med ALLA kläder som jag brukar använda. Både sommar- och vinterkläder! Det blir en jävla massa det!
Förutom kläder då så tar jag självklart med mig gitarren. Den akustiska tror jag. Vet inte om jag orkar släpa med mig förstärkaren. I alla fall inte just nu. Kommer också ta med mig min skateboard eftersom ryktet säger att det finns en MASSA asfalt<3 i sthlm. Det kommer bli trevligt! Hmm.. vad mer kan man behöva? Kanske lite böcker och lite tavlor.
Kanske att jag går på någon loppis och inhandlar någon liten hylla och sådär innan jag åker också. det kan vara bra att ha. Och kanske ett litet bord till datorn!

Idag måste jag fylla i alla oändliga CSN-papper så jag kan skicka iväg dom nästa vecka.
Idag ska det bli tacogratäng till middag! MUMS!



"The promise in our yearning
The meantime is a quarantine
And the body parts can mix
And you fail to make a whole"

My Happy Place

Idag har varit en härllig dag. Somnade på lite fel sida. Vaknade på en lite bättre sida och sen ringde en vän som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och på nått sätt kändes det väldigt bra efter det. Hur det kan vara va?
Sen fick jag även ett par skor och en skjorta av mamma2 och då blev ja ännu gladare!

Linnea och Tomas följde med hem till Ranchen:D På hemvägen övningskörde Linnea från vägskälet. Drar igång med en RIVSTART! Oh YeaaH!! Lämnar lite av hjulen kvar på marken som komma-ihåg-märke^^ det var kul!

Majs! 
Jag fick äran att förbereda den färska majsen! Den ska koka i typ sju minuter (högst 10) bara så ni vet. Annars blir dom för hårda!

vi har den snyggaste grillen
'N' grill it like a kebab!

Vi har fått smultron:)
Smultron har kommit:)

Fin dag utan regn!
Inget regn idag inte. Så regntunnan fick ju vila iaf!

Mat!
Mat-time!

Kubbdags Jag! Ice Ice baby! Notera den blå himlen!

Kubb!
Pappa och Tomas i ett lag!

Kubb!
Jag, Linnea och mamma2 i det andra laget!

Gilbert(?) Gilbert (kanske!?) kollade på!

Bord!
Klart man måste ha ett avlastningsbord bredvid!

Tack för en trevlig dag:) Dethär fick bli en bildblogg! Det gillar jag! Hittills har denna vecka varit den bästa hos pappa typ.. ever! Bara trevligt folk som cirkulerar här hela tiden! Och imorgon tror jag vi ska åka på bilbingo. Alltså väntar ännu mer kul:)




"your voice sends me to my happy place instantaneously."

All within my hands

Ett: Vart är sommarvädret?
Två: Jag tror inte jag ska tänka på denhär sommaren som sista-ta-vara-på-allt-för-snart-tar-det-slut-sommaren. 'Cause it brings me down! Vill inte minnas denhär sommaren som typ deppsommaren nummer ett då jag PLÖTSLIGT kom på att "ojdå, allt tar slut och inget kommer vara likadant igen om ett tag" för kom igen.. Ärligt talat visste jag ju redan det. Det gäller ju hela tiden. Allt är övergående!
Näe, no more Mr. All within my hands. Hold it dear, 'til it suffocates.
Let go, 'cause there's beauty in the breakdown is more like it!

Jordens alla solar!!!

Mjaa, bloggtorka is the word! Det är inte så mycket på G direkt. Men, bloggen är ju om mig. Ett liv är inte alltid händelserikt. Kan lika gärna skriva om alla vanliga saker!

Igår firades Belinda för hon har fyllt 19. Kvällen började roligt och slutade som tråkig. Kom inte in på G3, Marité kostade pengar, vi satt och käka på först Sibylla sen McDonalds.. Snor några bilder av Belinda.

På stan

 

Jag och några folk gick sen hem till Hannes och satt och bara snacka och sen gick en person hem och efter det somnade jag av distress. När jag vaknade var alla borta. Två hade gått hem och dom tre andra hade gått och lagt sig i ett annat rum och somnat. Jag frös så jag snodde en filt. Jordens alla solar sken in genom Hannes vardagsrumsfönster.. värre än mitt rum och ja trodde inte det var möjligt men det var det. Så jag tog en kudde över huvudet och somnade om. Tack ändå till allt skönt folk som ändå fanns där under kvällen:)


Jag har blivit medlem på twitter.com idag också. Kan ju vara.. kul! :D Kika in det: http://twitter.com/camillashen 


"I want to get on with getting on with things
I want to run in fields, paint the kitchen, and love someone
And I can't do any of that here, can I?"